Stiftet 1882

LS - Torsdag

Lagskyting, NM Skogsløp og Stangfinale på tidsplanen under torsdag på Landsskytterstevne i Steinkjer. May Elin Frøyland fra Lyngdal sikret seg gull i sin klasse i skogsløpet og Mandal skjøt dagens lagskyting. Les mer om det her...

NM Skogsløp

Som vanlig er feltskytingen utgangspunktet for Skogsløp NM på Landsskytterstevnet og flere Vestegder hadde med seg løpesko til LS. May Elin Frøyland fra Lyngdal var den som nådde lengst -og vant klassen for kvinnelige V55 skyttere. Fra Lyngdal deltok også Reidun Oline Foss Nilsen i juniorklassen for kvinner og endte på plass 10. Mandal skytterlag hadde 2 skyttere som deltok på skogsløpet og Ådne Jensen endte på plass nr. 7 i skytterklassen for menn i tillegg til at Mille Langfjord løp seg opp til en til 9. plass i rekruttklassen for kvinner.

Lagskyting, skytterlag.

Mandal var eneste kvalifiserte Vest-Agder lag og fra skive 44 innledende skjøt Olai Håland, Vilde Håland, Kenneth Stubstad og Tore Byberg seg til 390 poeng til sammen og endte på 32. plass blant de beste 50 skytterlagene på Landsskytterstevne i år.

I tillegg til disse øvelsene var det også finale i Stangskyting uten deltakere fra Vest-Agder. Mandals Henry Thorleif Jenssen var nære en plass i den finalen med sine 25 treff -kun 1 treff på langholdet unna plass blant de 16 beste stangskytterne på Landsskytterstevne i år.