Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

Resultater 3 Karusellstevner 15m

Det gikk riktig så bra for våre skyttere i helgens karusellstevner i Mandalshallen, Lyngdalshallen og Marnarhallen. Her er alle resultater...

15m Marnarhallen, Heddeland & Breland Skytterlag

I kl. 3-5 gjorde siste års junior Karen-Oline Jacobsen 341 poeng som holdt til en 18. plass totalt og førsteplass i klasse 4 sin hovedskyting.

De andre ferske juniorene klarte seg også godt og her var det Alvilde Røiseland som kapret bronseplass etter 341 poeng. I eldre rekrutt var Karen S. Øksendal også på bronseplass med 344 poeng.

11 skyttere fra Holum skjøt stevnet og her er alle resultater!

Resultatsider fra Stevnet                    Presseliste

 

15m Mandalshallen, Mandal og Holum Skytterlag

Karen-Oline Jacobsen kom høyest også her med 340 poeng i klasse 4 på listene i 3-5. Seier til Sverre Jacobsen i klasse 2 med 340 poeng. Bronseplassen i Klasse 1 fikk Leif Inge Skoie etter 242 poeng.

I juniorklassen ble det igjen bronseplass til Alvilde Røiseland etter 341 poeng her også. I eldre rekrutt ble det ny bronseplass til Karen S. Øksendal etter 342 poeng. Enda en med bronseplass var Tommy Lie Hortmann i rekruttklassen.

16 skyttere fra Holum skjøt stevnet og her er alle resultater!

Resultatsider fra Stevnet                    Presseliste

 

15m Lyngdalshallen, Lyngdal Skytterlag

Her knallet både Børge Vatendal (5) og siste års junior Karen-Oline Jacobsen (4) til med resultater et stykke innppå 340-tallet. Børge skjøt 245 og 343 til slutt, og Karen-Oline skjøt 244 og 344. Begge to endte topp 20 på stevnet i 3-5.

Våre nyopprykkede juniorer Sindre Skoie og Alvilde Røiseland endte på hhv. sølv- og bronseplass etter 344 og 343 poeng. Ny bronseplass til Karen S. Øksendal i eldre rekrutt og i rekruttklassen ble det sølvplass til Tommy Lie Hortmann.

12 skyttere fra Holum skjøt stevnet og her er alle resultater!

Resultatsider fra Stevnet                    Presseliste