Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

Resultater uke 47

I uke 47 har det det vært veldig mange deltakelser og dermed mange gode resultater!

15m stevner i Greipstad, Farsund og Kvinesdal denne uka. Veldig mange gode resultater og stor deltakelse blant ungdomsskytterne i Kvinesdal med totalt 16 deltakere der borte. Her er alle resultatene...

Greipstad

Karen-Oline Jacobsen helt oppe på 5. plass i klasse 3-5 etter 343 poeng. Sverre Jacobsen vant klasse 2. Blant ungdommene var Alvilde Røiseland best i juniorklassen, og Sindre Skoie endte som nr. 3. I Eldre Rekrutt ble Karen S. Øksendal nr. 2. I resultatlistene kan Du se flere deltakere også.

Her finner Du resultatene fra 15m stevnet i Greipstad     

 

Farsund

Karen-Oline Jacobsen igjen med en topp 10 plassering i kl. 3-5 etter 342 poeng. I klasse 1 vant Leif Inge Skoie. Blant ungdommene vant Alvilde Røiseland Juniorklassen med Sindre Skoie rett bak på andreplass. I rekruttklasssen var Sondre Svinstad på en tredjeplass totalt. I resultatlistene kan Du se flere deltakere også.

Her kommer resultatene fra 15m stevnet i Farsund (dfs.no)

Presseliste

 

Kvinesdal

Her skulle vi hatt bilde av alle 16 deltakerne som var med. Leif Inge Skoie med andreplass i klasse 1, Alvilde Røiseland og Sindre Skoie med hhv. 2. og 3. plass i juniorklassen og Tommy Lie Hortmann med tredjeplass i rekruttklassen. Gledelig for oss at de 5 Aspirantene som stilte til start så ut til å trives og hadde en fin kveld i Kvinesdal. I resultatlistene kan Du se alle deltakere.

Her er resultatene fra 15m stevnet i Kvinesdal (dfs.no)

Her er resultatweb -med grafiske skytekort.

Presseliste