Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

Rekruttene med klaff!

Rekruttene våre hadde dagen, og alle 4 skjøt meget godt. Klasse 1 skjøt grovfelt og Klasse 2 og V55 gjorde ferdig baneskytingen.

Foto: Kristin S. Øksendal.

Rekruttene Sondre Svinstad og Jonas S. Øksendal fra Holum sammen med Sigve Vidringstad fra Lyngdal og Joakim J. Bang også han fra Holum var også godt fornøyd med feltløypa. Tommy Lie Hortman fra Holum som skjøt enda tidligere på dagen og skjøt 30 treff og skyter feltfinale fredag. Vi lyktes ikke å få knipset bilde av den fornøyde rekrutten før han dro for å tørke skytedressen og pusse børsa.

På banen skjøt Eldre Rekruttene hvor 2 av våre deltok og i V55 skjøt Arild G. Rasmussen. Klasse 2 skjøt finaleomgang. Her var 2 finalister (!) fra Holum som heller ikke er hverdagskost med Kjell Bang på skive 8 og Sverre Jacobsen på skive 26 i siste finalelag.  Begge fikk kjenne litt på LS finalefølelsen som er "litt ekstra" og skjøt 94 poeng og fikk med seg et godt minne :)

 

Foto: Marianne Jacobsen.

Klasse 1 skjøt felt og som sedvanlig har man mye og fortelle etter ei feltrunde på LS. Vi tar med Geir Øksendal sitt gullkorn da han var ferdig med Felthurtigskytingen: Jeg skjøt 5 skudd - hadde 4 treff på den tida! (Skjøt ned av naboens blinker før han var kommet i stilling). Leif Inge Skoie var også best av alle i klasse 1 på minneskytingen.

 

Foto: Kristin S. Øksendal

 

For fullstendige resultater henviser vi til resultatsidene og enda mer LS Stoff på Vest-Agders Websside