Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

LS er i full gang!

LS er i full gang nå, og mange av våre skyttere har enten skutt felt eller bane. Klasse 3, 4 og Junior har vært i feltløypa og klasse 1 og 2 på banen!

Det er ikke hverdagskost å bla opp en liste fra LS og finne en Holumsskytter på toppen, men der befinner Geir Lie seg etter at NM Felt har vært skutt om i 2 dager -med klassene 3 og 4 med 28/17. Dag Møll har også skutt felt idag, men resultatene er ikke registrert i systemet pr. nå. Tor Ståle Knaben gikk felten på fredag og endte med 23/5.

Våre 3 juniorer Alvilde Røiseland, Karen-Oline Jacobsen og Sindre Skoie skjøt også finfelt idag under litt vanskelige forhold. Junior Sindre Skoie debuterte i LS sammenheng idag -tommel opp! Juniorene som ønsker skal imorgen prøve Stang- og Felthurtigskyting i Gjesdal.

I Klasse 2 har nok Kjell Bang skutt seg til en finale etter 241 poeng, som før siste laget går imorgentidlig, -ligger på en flott 7. plass etter innledende skyting. Finaleomgangen går kl. 13.30 søndag. Sverre Jacobsen skjøt også bane og leverte 238 poeng og ligger litt lenger ned på lista, men en finalegrense på 235 så er faktisk begge to i finalen søndag :)

Klasse 1 skytterne Geir Øksendal 238p og Leif Inge Skoie 237p skjøt bane idag, og vi gratulerer Leif Inge med en flott debut på LS!

For fullstendige resultater henviser vi til resultatsidene fra LS

Imorgen står rekruttene for tur i feltløypa, samt eldre rekrutt på banen på 100m. Klasse 1 skal ut i feltløypa og klasse V55 skyter bane imorgen på 200m

Vi ønsker fortsatt alle lykke til videre, og gleder oss til fortsettelsen :)