Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

Julekule

Mandag 8. - Tirsdag 9. og torsdag 11. desember var Julekule-uke i Mandalshallen. Kenneth Stubstad fra Mandal vant Julekonkurransen som markerer slutten for våre organiserte instruksjons-kvelder før julefreden senker seg. Les mer om Julekula har...

Da er Julekula over og vi tar oss en velfortjent Juleferie! Torsdag møtte 7 skyttere for å delta og tilsammen da er vi oppe i 52 skyttere som deltok. Noen prøvde seg i en klasse over sitt nivå noe som gir nesten 60 starter i sum. Det er det høyeste deltakerantallet vi har hatt noen gang ifm. avslutningen Julekula rett før jul.

Det var til slutt ingen som kunne tukte Kenneth Stubstad i teten etter mandagskvelden med 347 poeng.

Alle resultatene fra årets vellykkede "julekule" ser Du på resultatlinken her. Vi har også lagt ut noen bilder fra kveldene helt nederst på siden.

Meeeget vellykket tirsdagskveld med hele 34 deltagere i aksjon. Spesielt gledelig med mange foreldre som fikk ligge side ved side av ungene og prøve seg på skytebanen de også, og kanskje det inspirerer til å prøve igjen ved en senere anledning!

Alle presterte utmerket godt -og i klasse 2 tok likegodt Steinar Møll fra Holum ledelsen med 243 poeng! I klasse 1 skjøt Svein Tore Håland og Hans Trygve Kaddan fra Mandal seg inn på hhv. andre- og tredjeplass. 

Alle er også velkommen til å prøve igjen på årets Romjulstevne som går søndag 28. desember (4. juledag) i Mandalshallen - noen har meldt seg på, og andre kan komme innom å skyte på ledig plass.

Vi håper å se igjen så mange som mulig over nyttår -og vi er igang så fort skolen starter opp i 2015. Ønsker alle som har vært innom hallen i løpet av høsten en riktig god jul og et godt nytt år! -så sees vi :)

Vi vil samtidig rette en stor takk til Edgars Bakeri for no ordentlig godt til kaffien denne kvelden, og Tor Fasseland AS for å være økonomisk delaktig i premieringen!


Resultatene fra Mandagens "kule" ser Du på linken lenger nede siden.

Kenneth Stubstad fra Mandal tok ledelsen i klasse 3-5 med hele 347 poeng. Gledelig også å se at Leif Godtfred Møll var tilbake på skytebanen med et brakresultat - 249 på 25 skudden og stoppet på 347 han også etter omgangen. I Juniorklassen skjøt også Alvilde Røiseland 347 poeng mandag kveld.


 

Her skyter aspirantene 25 skudds innendørsprogram slik det gjøres på stevner. Eller skyter resten 35-Skudd Mesterskapsprogram,

Klasseført Ungdom og Seniorer skyter på mandag/torsdagen eller det som passer.

NB! Vi oppfordrer også foreldre spesielt til å prøve seg –all opplæring vil bli gitt :)

Vi håper på fulle lag helt fra starten av så møt gjerne opp litt før! Første lag begynner kl. 18.00! Påmeldingen Julekula koster kr. 50,- Påmelding fra kl. 17.45 og vi håper på fulle lag fra start av kl. 18.00!

Vi testkjører livevisning på nett slik at man kan se skytingen fra Mandalshallen "live" hjemmefra. Da kan de som er forhindret fra å være med ned i hallen av besteforeldre, onkler og tanter følge med fra sin egen PC hjemme.

Vår livevisning fra skytehallen er HER

Forløpende Resultatlister underveis finner Du her

Vi serverer kaffe og pepperkaker -og det blir jule-premier til alle :)

VELKOMMEN!

 

Hilsen Ungdomsutvalgene i Mandal- og Holum Skytterlag.