Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

Lokal Sommerkarusell

Foto: www.lindesnes-kommune.no

For å få litt aktivitet i sommer samt litt konkurransetrening før Hjemme-LS settes det i gang en sommerkarusell for skyttere tilhørende vår egen kommune. Les mer om det her...

Det settes opp 4 Runder, en på hver bane til lagene Mandal/Holum, Laudal, Lindesnes og Heddeland & Breland. Valgfri dag -altså opp til arrangørene og velge dag, så følg med i arrangementskalenderen.

Runde 1 – Uke 26 Mjåvann

Runde 2 – Uke 27 Laudal

Runde 3 – Uke 28 Lindesnes

Runde 4 – Uke 30 Heddeland og Breland

 

Skyting starter kl. 17.30 og det settes opp 3 lag på hvert av holdene i utgangspunktet -det er da mulighet for et fjerde lag nå «midtsommers»

Tid: 45 min. pr. lag. Det legges ikke opp til visning på skytterhusene, men livevisning på nett tilstrebes. Dette pga. at vi ikke samler for mange innendørs i lokalene.

Ingen arrangementsavgift og ingen premieavgift -aktivitet er målet og litt drypp til NU for deltagelse.

-Premier til Nybegynner Ung bekostes av arrangørene selv.

Sammenlagtresultater blir laget på bakgrunn av best «gjennomsnitt» på antallet stevner -altså best gjennomsnittresultat slik at ikke man blir ekskludert hvis man bare kan delta på 1, 2 eller 3 stevner i løpet av sommeren…

Med gjeldene Koronaregelverk (oppdatert 21/6-2021) så blir mulig å arrangere Sommerkveldsstevne i uke 29 som oppsatt. Vi må i tilleg gjennomføre Hjemme-LS i løpet av Juli måned. 

Endringer kan skje fort i begge retninger så det er bare å følge med. Nå foreligger en plan, så får vi evt. justere den dersom det blir store endringer i regler/smitte/osv.

Følg med i arrangementskalenderen og velkommen til skyting igjen !!!