Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

Oppstart 15m

Det rigges til Innendørsskyting for høsten 2020 -og vi har lest oss opp i forhold til det ansvaret vi har som ansvarlige for driften av anlegget i hallen og smittevern. Her er en oppsummering av hvordan det blir i starten nå i høst..

På grunn av koronapandemisituasjonen er vi nødt til å gjøre noen grep som får konsekvenser for brukerne i form av at hallen ikke kan brukes slik vi har vært vant til tidligere.

Det blir innendørsskyting fra og med tirsdag 6.oktober og på tirsdagene og torsdagene fremover -felles med ansvarlig person.

Det blir tirsdager og torsdager som er åpne for trening. Tirsdagene blir forbeholdt ungdomsklassene og torsdagene er forbeholdt seniorene og det vil være en ansvarlig tilstede på hver av kveldene. Vi ser at vi desverre ikke har mulighet til å ta imot helt nye som bare vil prøve, men vi kan ordne med langtidsutlån innenfor gitte kriterier om det er interessant for noen av ungdommene som har vært med tidligere.

Antall skiver i hallen vil bli begrenset til 7 for å sikre at det blir en meter mellom deltakerne. Det deles i to grupper og man må melde seg på hver gang -det blir lagt ut minst to lag hver kveld som starter kl. 18.00 og 19.00 for ungdommene på tirsdagene og 18.00 og 19.30 for seniorene på torsdager. Evt. Flere ved behov.

Link til påmelding (husk å huke av for "vis interne arrangementer"  

Treningsansvarlig(e) ordner hallen klar og avslutter kvelden med å vaske over etter bruk sammen med deltakere i siste laget for kvelden. Man møter ved døra inn til selve skytehallen hvor man registreres slik som vi har gjort utendørs i sommer.

Bruk treningstiden godt sammen med instruktøren(e) for til oppsatt klokkeslett etterpå står neste gruppe klar til å sette i gang. Vi kommer til å bruke plast på monitorer som vi har gjort utendørs i sommer, og det vil bli desinfisert mellom hvert lag. Som ute må Du også ta med eget liggeunderlag. 

Hallen blir fra skytterlagets side som ansvarlig ikke åpen for egentrening som vi har vært vant til -kun bruk med ansvarlig tilstede.

Når det gjelder toaletter så er det toaletter i gangen som kan brukes, ref. oppslag.

 

I forhold til tirsdagstreningene så er her er noen ting som er annerledes enn tidligere:

-Ingen kaffe/servering
-Minst mulig publikum, det bør holde med 1 forelder
-Ingen livevisning i oppholdsrommet

Ting som skal desinfiseres etter bruk:

1.Skjermer (m/Plast)
2.Dørhåndtak
3.Andre kontaktflater