Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

Sissel vant Vinterblinken !!

VInterblinken 2018 ble torsdag ferdigskutt og vinnerne i årets utgave ble Sissel Taanevig fra Mandal -vi gratulerer. Mange har vært innom å "trent" -tatt utfordringer og så blir det evaluering av program før neste utgave om ca. et års tid. Her finner Du komplett sluttliste for vinterblinken 2018...

Her er link til resultater fra alle kveldene og resultatene vil komme fortløpende etter hver runde på samme sted, -skyteprogrammet som blir brukt finner Du lenger nede på siden.

Her er poenglista etter femte og siste runde:

 

 


 

«Trening med mening» for klasseførte i alle klasser, -annenhver torsdag fremover fra og med Torsdag 11. januar 2018 –påmelding fra kl. 18.00 og første lag starter når det er fullt +en tilgjengelig standplassleder. Vel møtt !!

Følgende program (se tabell under) skytes og alle "konkurrerer" på ellers like vilkår. Det er lov å velge seg en «vanskeligere» klasse for å få større utfordringer om man vil det.

"Vinneren" hver kveld tildeles det antall poeng som det er deltagere (37 deltagere = 37 poeng) deretter fordeles poengene gradvis i synkende rekkefølge. Man oppnår da at alle får poeng samtidig at hvis man vinner med mange deltagere –blir det mange poeng og ved få deltagere blir det få poeng. Så ta derfor med en skyttervenn å delta i denne uhøytidelige «konkurransen» som garantert vil gi deg utfordringer og trening med mening.

Her er skyteprogrammet -alle tider er like:

Til påske «vinner» den med flest poeng sammenlagt «heder og ære».

Hele poenget er å øve på litt vanskeligere stillinger, måle underveis, samtidig som man får inn konkurranselementet. Alle får utfordringer og kan be om tips og hjelp mht. stillinger underveis.

Treningen/Skytingen er for skyttere i Mandal- og Holum Skytterlag og foregår i Holumhalllen annenhver torsdag frem til Påske.

Her er datoene:
11. januar - 25. januar - 7. februar - 22. februar - 8. mars