Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

Minikarusellavslutning

Tilsammen 36 ungdommer og nybegynnere har vært innom -og 31 av dem fullførte årets utgave av Sparebanken Sør Minikarusell som startet hos Lindesnes Skytterlag for så å ta 2 runde innendørs i Holum og Mandal pga. den pågående skogbrannfaren -og tirsdag denne uken gikk siste runde ute igjen hos Lindesnes. Det ble som vanlig en pangavslutining hvor som seg hør og bør -alle fikk sine velfortjente premier før sommerferien...

Som vanlig har flere av de etablerte ungdommene i klassene R/ER/J fra flere av skytterlagene deltatt og brukt karusellen som trening. Vi håper i likhet med dem at det er inspirerende for nybegynnerne også -og se at de eldre ungdommene stiller opp. Mange av dem er også med å hjelper til med avviklingen! 

Karusellavslutningen markerer starten på sommerferien for oss som driver tirsdagsskytingen gjennom hele året, men det blir helt sikkert noen "lokale" aktiviteter som Dere kan være med å delta på gjennom sommern -så bare følg med her på nettsida eller i sosiale medier. Vi ønsker å legge til rette for at Dere kan være med å delta på lokale og interne arrangementer gjennom sommerferien. 

Da gjenstår å takke alle involverte i de tre skytterlagene som gjør dette mulig mht. organisering, logistikk, servering og premier. Med så mange deltagere som vi har hatt de siste årene er vi nok på "smertegrensen" for om det er mulig å rekke dette på en kveld -men lagene er skjønt enig i at det er et bra tilbud for ungdommene som man vil prøve å opprettholde så langt det er mulig. Vi håper å se flere av Dere på åpne stevner etter hvert også.

Det blir oppstart av "vanlige" tirsdager igjen når skolen starter i august -så bare følg med. 

 

Med denne resultatlista ønsker vi alle en riktig god sommer (pdf):