Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

Rekruttmester i Drangedal

Med vind og litt vanskelige forhold for rekruttklassen under finaleomgangen i Drangedal på søndag skjøt Mina Wårøy Møll fra Holum godt og prikket inn 95 poeng og 3* og vant Rekruttklassen, totalsummen ble gode 343 poeng. Sølvplassen gikk til Ingvill Flikka fra Flikka og bronselassen til tok Ole Morten Austvoll Lunde fra Klepp...

Her er sluttlista etter fianleomgangen i rekruttklassen.

 

Mina var også delaktig i Vest-Agders Bronsemedalje i samlagsskytingen for rekrutt og juniorer. Der skjøt hun 98 poeng og Vest-Agder ble nr. 3 bak Rogaland og Telemark. På laget skjøt også Marianne Rossevatn (ER) fra Øvre Eiken Skytterlag, Leif Sindre Modalsli Kongevold (J) og Martias Flikka (J) begge fra Flikka Skytterlag.

Fra venstre Mina Wårøy Møll, Marianne Rossevatn, Leif Sindre Modalsli Kongevold og Martias Flikka.

 

 

Beste tredjeklassing

Karen Sodeland Øksendal (3) var eneste finalist av seniorene våre under årets LDK i Drangedal. I klasse 3 var det ingen som klarte å matche 240 på lørdagen. Slikt ble det finale av og med 98 poeng i finaledebuten som senior er hun fornøyd med egen prestasjon som eneste tredjeklassing i finalene søndag.

På samlagsskytingen deltok også ei Holumsjente og Alvilde Røiseland (5) skjøt på Vest-Agders andrelag som ble nr. 5 -rett bak førstelaget. På plassene bak vinnerlaget Agder 1 var det tett og det var bare 3 poeng  opp til sølvplassen.

 

For komplett resultatlister se her