Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

Instruksjon med Peter fra Team Sørli

3 torsdager i februar og mars i første omgang (motsatt av vinterblinken), får vi besøk av Peter fra Team Sørli og har plass til 10 skyttere hver kveld. Dette er et tilbud til våre klasseførte medlemmer R/ER/J/EJ/NV/1/2/3/4/5/V55 på de ulike kveldene. HUSK at det er lov å være med som tilskuer. Første kveld er allerede nå til torsdag og DU kan lese mer om dette her...

 

Når: Torsdagene 1. februar, 15. februar og 1. mars (kan bli aktuelt med flere).
         Oppstart kl. 18.00

Kapasitet:
10 ledige plasser pr. kveld, etter hvilken klasse man skyter, og man kunne greie seg selv. Kveldene blir delvis tilpasset med stillinger ihht. Klassene til utøverne om det blir noe blanding mht. deltakerantall. Temaene som blir gjennomgått er Trening/Skytestilling/Konkurranse.

En kveld med hver av stillingene starter vi med, og skytterlaget spanderer denne kvelden for sine medlemmer som ønsker å delta. Det settes opp 3 kvelder i første omgang med 10 deltagere hver kveld (stillingstilpasset). Det kan bli aktuelt med ekstra kveld om det blir veldig mange.

Vi fyller opp fortrinnsvis slik (men det kan bli kvelder hvor det gjennomgås noen flere stillinger avhengig av detlaker/antal):

1. februar     -     Liggende Klasser (NV/1/R/ER)
15. februar   -     Knestående Klasser (J/V55/2)
1. mars        -     Stående Klasser (EJ/3/4/5)

Blir det ledige plasser på kveldene kan selvsagt de fylles opp med interesserte -gi gjerne beskjed om det ønskelig med flere stillinger så fyller vi opp etter "først til mølla" prinsippet.

Ta med ditt vanlige gode humør, skytetøyet og masse cal.22 ammo.

 

NB! Det er også lov å være med som tilskuer på alle kveldene om det er ønskelig å lære om temaet trening og forskjellige skytestillinger. 

 

PÅMELDING HER     eller på     SMS til 458 30 017 
-med Navn og Klasse