Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

Karusellavslutningen !!

Årets Sparebanken Sør Minikarusell startet i mai på Skarstad på banen til Lindesnes -for deretter å flytte seg til Mandals bane Mjåvann, nest siste runde gikk i Holum og avslutningen ble som seg hør og bør «feiret» på Skarstad tirsdag 13. juni med grilling for hele familien og til slutt premieutdeling med en liten overraskelse..

Skyting er en utendørsidrett og i år fikk deltagerne «brynt seg» på litt varierende forhold med en god del vind på noen av stevnene. I tillegg var vi så heldig å få besøk av Børsemaker Kjell Larsen som hadde med lasergevær som flere av både ungdommene og de voksne fikk prøve seg på "skyting uten smell" utover kvelden på avslutningen.

I tillegg til nybegynnerklassene i DFS «krydrer» også de etablerte ungdommene i de fire klassene rekrutt (11-13 år), eldre rekrutt (14-15 år) junior (16-17 år, skyter også knestående) og Eldre Junior (18 år, skyter også stående), noe som absolutt drar tiltaket i positiv retning. Her får nybegynnerne se at skytesport utøves av «jevngamle» med både høyere vanskelighetsgrad og høyere nivå. I tillegg går praten livlig ungdommene imellom alle disse kveldene. Ungdomsgruppene i alle de tre skytterlagene håper selvsagt at dette kan være begynnelsen til at noen av disse blir å finne på resultatlistene fra andre åpne stevner en gang i fremtiden!

Rett før den avsluttende premieutdelingen fikk Mina Wårøy Møll (R) fra Holum Skytterlag utdelt sitt bevis på medlemskap i 350 klubben for ungdomsskyttere i DFS i form av sølvmerke og diplom til stor applaus fra hele forsamlingen.

Sparebanken Sør Minikarusell er en sammenlagtturnering som består av 4 enkeltstevner på de tre skytterlagenes skytebaner på Mjåvann, i Holum og på Skarstadmyran. Karusellen har vært arrangert i mange år og deltagelsen har selvsagt variert i takt med rekrutteringen -som selvsagt svinger i de tre skytterlagene. Ungdomsgruppene i alle tre skytterlagene er godt fornøyd med deltakelsen i årets utgave hvor hele 38 ungdommer og nybegynnere har fullført og 43 har deltatt på minst et av stevnene. Etter 4 stevner blir de 3 beste resultatene lagt sammen. Alle som har deltatt 3 ganger premieres, -uansett klasse!

Vi benytter også anledningen til å takke alle som har bidratt til arrangementene i form av organisering, baneanlegg, instruksjon, premier og mat og drikke til avslutningen.

God sommer !!

 

Her er sammenlagt resultatliste etter runde 4 -Karusellslutt: 
(-og vi har fylt på med bildeglimt nederst på siden):

PDF

 

 



Runde 4:

Ingen forhåndspåmelding til Karusellavslutningen på Skarstadmyran ikveld. Det er bare å møte slik at det garantert blir 7 skyttere pr lag fra kl. 17.30, blinkvisning på skytterhuset, grilling og premieutdeling helt til slutt -og i tillegg har vi en liten overraskelse på lur. Velkommen!

Runde 3:

Tirsdag kveld var 37 ungdommer på plass for skyte tredje runde av Minikarusellen. Dagens overraskelse var faktisk vinden -som vanligvis ikke tar så hardt på banen i Holum. Uansett ble det skutt mange gode serier utover kvelden -og her er lista etter 3 runder. 

 

Runde 2:

Tilsammen 40 Ungdommer og Nybegynnere har til nå vært i aksjon i Sparebanken Sør Minikarusell. Denne tirsdagskvelden foregikk skytingen på Mjåvann Skytebane til Mandal Skytterlag. Prikkfritt arrangement, 28 deltagere og mye god skyting i varierende vindforhold... 

 

Runde 1:

35 Ungdommer og Nybegynnere deltok på første runde av Sparebanken Sør Minikarusell hos Lindesnes Skytterlag tirsdag kveld. Det var helt vindstille og kjempefine skyteforhold hele kvelden -bare se på resultatene...

 


 

Skytterlagene Lindesnes, Mandal og Holum har igjen gleden av å invitere til Sparebanken Sør Minikarusell for våre ungdommer. Karusellen er for rekrutteringsklassene NU/NV/R/ER/J/EJ i de tre respektive skytterlagene og går over 4 kvelder på 3 skytebaner i nærheten av hverandre og vi starter tirsdag 23. mai kl. 17.30 hos Lindesnes på Skarstad...

23.05 Minikarusell, runde 1 Lindesnes - Bane -Internt       
30.05 Minikarusell, runde 2 Mandal - Bane -Internt       
06.06 Minikarusell, runde 3 Holum - Bane -Internt       
13.06 Minikarusell, runde 4 Lindesnes - Bane -Internt       

 

Her kan Du se all info vedr. Karusellen