Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

LS-2017 Påmelding og Camp

Hvis Du skal delta på LS -og evt. bestille plass i LS Campen melder Du deg på til skytterlaget. Påmelding til årets landsskytterstevne åpner ikveld for påmelding hvor det er tilrettelagt for skytteren selv å melde på -samt betale forhåndspåmeldingen, men vi sender samlet påmelding til Camp og LS så Du melder deg på til skytterlaget. Her er mer info...

Frist for påmelding til skyttercampene er 18. mai. Påmelding til skyttercampene skal skje lagvis og via påmeldingsskjema som skal sendes per e-post arrangøren. 

Pris for campingvogn eller bobil er kr 2420,-
Pris for telt kr 850,-

Bestilling av plass i Campen sendes til holum(a)skytterlag.no -og det må Du gjøre innen 18. mai. Alternativt kan Du ringe 458 30 017.

HUSK! Fristen for påmelding er 18. mai til skytterlaget for Camp.

Meld deg gjerne på LS i samme slengen.

 

Det er som vanlig Skytterlaget som vil betale forhåndspåmeldingen i år også -derfor samler vi opp og melder på deltagere fra skytterlaget samlet. Samtidig har vi vedtak på at dersom man ikke møter på LS uten godkjent grunn faktureres skytteren for forhåndspåmeldingen i etterkant.

Påmelding kan sendes til holum(a)skytterlag.no -og det må Du gjøre innen 10. juni. Alternativt kan Du ringe 458 30 017 å gi beskjed.

HUSK! Siste frist for påmelding er 10. juni til skytterlaget.