Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

Skyting Sørlandskuleuka (44)

En liten endring for den vanlige "tirsdagsskytingen" akkurat i denne stevneuka -i uke 44. Endringen går på at vi ikke klarer å holde åpent som "vanlig" på tirsdagen da det er arrangørskyting i Kristiansand og Greipstad. Les mer om det, erstatningskveld og påmelding til arrangørkveldene ellers gjennom uka her...

En liten endring for den vanlige "tirsdagsskytingen" akkurat i denne stevneuka -uke 44. Den går på at vi ikke klarer å holde åpent som "vanlig" på tirsdagen (pga. arrangørskyting i Kristiansand og Greipstad). Derfor blir det skyting på mandag fra kl. 18.00 istedenfor og De av Dere som som det ikke skulle passe for -kan svinge innom Torsdag/Fredag/Lørdag eller Søndag og skyte på ledig plass.

Vi "flytter" tirsdagen til mandag ;) (ingen skyting på tirsdag i Holumhallen) Det blir altså skyting som "vanlig" på mandag og Du kan velge om Du vil delta på stevnet eller ikke. Hvis Du vil delta så har vi pleid å ta kr. 100,- som inkluderer påmelding (80,-) og skudd -om ikke mandagen passer i det hele tatt kan Dere stikke innom en av de andre åpne stevnedagene og delta på ledig plass.
Les mer om Sørlandskula her www.sorlandskula.one

Her er info vedr. arrangørkveldene -kveld for kveld:
Mandag 30/10: Skyting i Holum fra kl. 18.00 -åpent for Tirsdagsskytterne også. Alt er som på en vanlig tirsdag bare det teller som stevne -hvis man ønsker å delta på dette stevnet i Holum. Denne kvelden er intern så det er bare å dukke opp.

(Altså ingen skyting i Holum på tirdag 31. oktober).

Arrangørskyting ellers denne uka gjelder de som er med å arrangerer i en eller annen form som bør få skutt ferdig ila. uken -altså før selve stevnehelga. Det er ellers fullt mulig å melde seg på til andre tider etter 1. oktober.

Tirsdag 31/10: Skyting i Greipstad og Kristiansand (Hellemyr) -de som vil gjøre unna skytingen der den kvelden gir beskjed snarest slik at vi kan få meldt på de som skal før påmeldingen åpner 1. oktober. Alle skiver som ikke "bestilles" blir åpnet for vanlig påmelding.

Onsdag 1.11: Skyting i Søgne -de som vil gjøre unna skytingen der den kvelden gir beskjed snarest slik at vi kan få meldt på de som skal før påmeldingen åpner 1. oktober. Alle skiver som ikke "bestilles" blir åpnet for vanlig påmelding.

Torsdag 2.11: Skyting i Holum og Mandal -de som vil gjøre unna skytingen der den kvelden gir beskjed snarest slik at vi kan få meldt på de som skal før påmeldingen åpner 1. oktober. Alle skiver som ikke "bestilles" blir åpnet for vanlig påmelding.

Påmelding til arrangørkveldene på alle andre dager enn mandagen -som er vår internkveld skjer i epost til holum@skytterlag.no eller på SMS til 458 30 017 så snart som mulig og innen fredag 28.september 2017.
-Husk navn i evt. SMS.