Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

Sør Karusell 2016

34 Ungdommer deltok hvorav 28 fullførte årets Sparebanken Sør Minikarusell. På siste runden hos Lindesnes Skytterlag tirsdag kveld møtte 27 ungdommer frem med familie for først å delta i siste runde av årets Karusell, grilling og til slutt premieutdeling.

Vi håper at alle som har møtt frem til treningene i forkant av karusellen, og på alle rundene har syntes det har vært trivelig –det synes vi som driver med Ungdomsarbeid i skytterlagene. Totalt 19 Aspiranter har deltatt i Karusellen, og spesielt moro er det at de klasseførte ungdommene er med å krydrer hele opplegget. 5 rekrutter, 7 eldre rekrutter og 3 juniorer har deltatt, og det har vært kjempestemning gjennom hele opplegget.

Mange av Dere har som vi ser hvert år sprengt grenser –noen skyter den beste samlingen de noen sinne har gjort, noen skyter 50 for første gang, noen prøver grovkaliber for første gang, og vi fikk i går også se at den magiske grensen på 350 poeng på Mesterskapsprogrammet ble oppnådd av Malin W. Møll i klasse eldre rekrutt.

Nå tar ungdomsutvalgene i Mandal- og Holum Skytterlag en velfortjent sommerferie med den organiserte ungdomsaktiviteten, så sees vi igjen til høsten når skolen starter –God Sommer!

Herved utdeles verbale blomster til ALLE som gjør dette mulig –takk!

Se resultater fra siste runde og sammenlagt her

 

Les mer om alle rundene og se flere bilder fra siste runde nederst på siden