Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

Samlagsstevne 15m

Med hele 26 Holumsskyttere i aksjon var Kvinesdal Skytterlag verter for årets Samlagstevne 15m. Sindre Skoie -nyopprykket senior for året traff meget godt idag med 240+100=340 og fjerdeplass i Mesterskapet! Tone W. Møll fikk endelig full blink etter noen ganger med 249,9 og ble mester i klasse 1 og ungdommene skjøt seg til flere pallplasser...

I juniorklassen skjøt Karen S. Øksendal finale og ble nr. 2. I Eldre Rekrutt skjøt Martin Eiken, Malin W. Møll, Tommy Lie Hortman og Jane Alise Eilertsen finalen og endte som hhv. nr. 2, 4, 6 og 7. I rekruttklassen skjøt Mina W. Møll og Inger Marie Bringsdal finalen og ble nr. 2 og 4. 

Steinar Møll kom høyest i klasse 2 etter endt finale og ble nr. 3, og Kjell Bang ble nr. 5. I V55 endte Arild Rasmussen som nr. 2. 

Det deltok som nevnt 26 Holumsskyttere deriblant 2 aspirannter også. Vi er representert med skyttere i de fleste klassene som viser at bredden er god. 

I tillegg til Mesterskapsskytingen var det som har vært de siste årene også lagskyting. Vi mønstret 4 lag av 5 skyttere. Noen fikk prøve dette for første gang og syntes det var morro. Holums beste sammensatte lag havnet på bronseplass. 

Du kan se en god del bilder fra dagen under.

 

Trykk på linken under for å bla i alle resultatene: 

Her er komplett resultatliste fra Mesterskap og Lagskyting på Samlagsstevnet 15m 2016

  • Tone Wårøy Møll prikket inn 25 tiere og vant klasse 1
  • Tor Edvard og Inger Marie Bringsdal følger med på det som skjer på standplassen imens de venter på å delta selv.
  • Sindre Skoie og Sverre Jacobsen i klasse 3, begge med ny personlig bestenotering og sannelig skjøt Sindre også 100 i finalen og ble til slutt nr. 4
  • Karen, Mina og Martin som alle kapret seg en pallplass på Samlagsstevnet. Martin var best innledende i Eldre Rekrutt med 250 poeng.