Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

Samlagsmestere Felt

3 Samlagsmestere i feltskyting ble fasiten etter helgens samlagstene som ble arrangert av Grindølen Skytterlag. I tillegg til mesterne var det mye meget god skyting blant Holums ungdommer, seniorer og veteraner. Her er alle resultatene..

19 (!) av våre skyttere var denne helgen i aksjon på Samlagsstevne i feltskyting. Blant ungdommene vant Mina W. Møll rekruttklassen, Jonas S. Øksendal vant eldre rekrutt foran Tommy Lie Hortman og Karen S. Øksendal ble nr. 2 i juniorklassen to treff bak Marius Rinde fra Farsund. Mange av ungdommene fikk prøvd seg med finaleskyting også, og her er et bilde av Holums egen ungdomsheiagjeng på plass i skogen i Byremo -og heier på hverandre.

Blant seniorene var Hans Fredrik Vatnedal best av våre og ble nr. 2 etter finalen med sluttsummen 41/6 og for den prestasjonen ble det gylt medalje til Hans Fredrik. Gratulerer! Det var Roar Torkildsen fra Farsund som vant Samlagstevne med full pott og 42 treff totalt.

Hans Fredrik blir også da klassevinner i klasse 4 foran Alvilde Røiseland. I klasse 3 var Sindre Skoie bestemann og han mottok sølv medalje for det. I klasse 2 var Kjell Bang best av våre på en tredjeplass.

I V55 vant Oddvar Kvåle, et treff foran Arild G. Rasmussen.

Stevnet samlet 54 deltagere tilsammen.

 

Her finner Du alle resultatene fra dagen

-Her er premielisten fra Samlaget

 

Se bilder fra dagen under her