Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

Ble Myrrekrutt på Myrkongestevnet!

Tommy Lie Hortman debuterte på Myrkongestevnet og skjøt seg til Myrrekrutt-tittelen!

Myrkongeevnet har lange tradisjoner og opplegget er likt fra år til år. Det deltok et 15-20 talls skyttere fra Holum som først skyter med Sauer i konkurransen og avslutter med Krag og Mausere for en intern konkurranse. Les mer om alt her...

Vi tar også med at Karen S. Øksendal endte på sølvplass i juniorklassen. Du kan ved å se oppe i menyen til venstre lese om hvordan ungdommene har hatt det på stevnet idag idag og sine erfaringer -en liten "myrvariant" av 5 kjappe.

I tillegg finner Du også resultater fra Kragskytingen i menyen til venstre.

 

Her er mange av de deltagende skytterne etter endt skyting.

15 skyttere i alle aldre deltok på stevnet. Som tidliegere år deltar vi først med Sauer i den vanlige konkurransen -deretter skyter vi en gang til med Krag og Mausere for en intern konkurranse.

Du ka se masse bilder fra dagens skytinger nederst på siden.

Her er resultatene fra stevnet.

 

Her kan Du lese om hvordan Myrkongestevnet skytes, og reglementet:

Alle Skytinger starter i ferdigstilling.Klasse Jæger, V73, 1 og ER skyter hele programmet liggende, og kan ikke vinne MYRKONGE tittelen.

Klasse V65 skyter standardprogram med unntak for skyting 1 som skytes liggende og skyting 7 med liggende utgangsstilling. Kan ikke vinne Myrkongetittelen.

Klasse AG-3 skyter standardprogram med unntak for skyting 1 som er 3 kne og 3 ligg.

Utover dette følges reglene i skyteboka.Innskyting: Fra 200m standplass 3 min skytetid fritt antall skudd mot elektronisk skive.

Skyting 1:  
6 skudd hvorav 2 skudd i hver stilling stå/kne/ligg mot 1/8 fig. 2 min.

Skyting 2:  
6 skudd liggende mot C 25. Tid 35 sek.utgangstilling FERDIGSTILLING.

Skyting 3:  
6 skudd kne mot tvillinghjul. 3 treff pr.hjul. Tid 2 min.FERDIGSTILLING.

Skyting 4:  
6 skudd kne mot førerhund. Tid 45 sek.utgangstilling FERDIGSTILLING.

Skyting 5 og 6:  
6 skudd liggende mot 2 fig C 25 og C 15.(Dobbelt hold 3 skudd pr.fig.) Ingen justering av sikte mellom holdene. Skytetid er 45 sek.utgangsstilling FERDIGSTILLING.

Skyting 7:  
"VIPPE" Knestående FERDIGSTILLING med 6 patroner i våpenet, og 1 patron til etterladning. Det gjelder først å treffe en rund metallplate knestående. Ved treff faller platen ned, og det dukker opp 3 ulike pappfigurer på samme avstand. nå er skytestillingen valgfri, og det gjelder å få inntil 2 treff i hver figur. Samlet skytetid er 50 sek.