Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

Espen Stubstad Mandalsmester 15m!

Det var jevnt og spennende lenge men til slutt vant Espen Stubstad (4) Mandalsmesterskapet på 15m foran Børge Vatnedal og Kenneth Stubstad. Hakk i hæl var Karen-Oline Jacobsen og Alvilde Røiseland. Børge er med det lagsmester. Her er alt fra Mandals- og Lagsmesterskapet..

Tirsdag kveld var vi igang med vårt siste mesterskap innendørs før påskeferien. 3 fulle lag med skyttere, såvel små som store og klasseførte. Det var premier til alle aspirantene, kaffe og kaker som så og smakte fortreffelig. Kjempegøy med mange i aksjon, spesielt gøy når en del av foreldrene ønsker å prøve i tillegg.

Torsdag kveld avsluttet 15 skyttere mesterskapet og nå tar vi alle en velfortjent påskeferie. Det var mye meget god skyting og til slutt ble Mina W. Møll mester i rekruttklassen med 340 poeng, Jane A. Eilertsen i eldre rekrutt med 346 poeng og Karen S. Øksendal i juniorklassen med 347 poeng. De er da også Lagsmestere -gratulerer!

I klasse 2 vant Kjell Bang med 344 og i klasse 1 leverte Tone W. Møll nærmest prikkfri skyting og vant med 249 poeng. 

Takk til kaffikokere og kakebakere -nyyydelig var det, samtidig som det skaper kjempegod stemning på en tirsdagskveld. Nederst på siden er noen bilder av flere premierte aspiranter og andre deltagere. 

 

Med ønske om en riktig god påske !!

 

For alle resultater  -se her.