Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

LDK Sørlandskretsen

Sindre Skoie (kl. 3) med knallskyting ble best av våre skyttere på LDK i kl. 3-5

Helgens LDK er over og fra Holum Skytterlag deltok hele 20 skyttere. Mye god og jevn skyting blant mange og her er en kjapp oppsummering fra stevnet som lørdag måtte avbrytes da Tor med hammeren kom på besøk...

Arrangøren Lyngdal satte alle kluter til å fikk anleggene opp igjen til å skyte ferdig stevnet søndag -etter å ha fått lånt utstyr, og med god hjelp fra nabolag. Kjempebra!

Sindre Skoie (3) ble vår bestemann i Mesterskapet etter ny personlig bestenotering innledende med 241, i omgangen fikk han 96 og endte 337 totalt. Sindre er for øvrig en av våre 3 skyttere som deltar i konkuransen for de som er 20 år og yngre. Sindre var også best av alle i klasse 3 innledende.

I klasse 2 kvalifiserte Leif Inge Skoie seg til finale etter 242 inndledende -og endte på 4. plass etter 98 og 340 totalt. 

 

I Juniorklassen skjøt Karen S. Øksendal 249 innledende og fikk skive 3 i finalen. En litt lav fianleomgang resulterte i 99 poeng og 348 totalt.

I eldre rekrutt var 2 finalister i aksjon. Malin W. Møll og Martin Eiken hadde begge 249 innledende og skjøt begge 99 i finalen og 348 totalt.

I rekruttklassen var Mina W. Møll best innledende med 247 poeng. I finalen ble det 93 og hun stoppet på 340 totalt.

 

I Samlagsskytingen for Veteran deltok Oddvar Kvåle på vinnerlaget -Vest-Agders førstelag. De vant lagkonkurransen for Veteranene. Arild G. Rasmussen deltok på Vest-Agders 2. Lag.

I Samlagsskytingen for Senior deltok Alvilde Røiseland (4) for Vest-Agders 2. Lag.

I Samlagsskytingen for Ungdom deltk Martin Eiken (ER), Karen S. Øksendal (J) og Malin W. Møll (ER) på Vest-Agders 2. Lag. Malin skjøt best av alle i lagskytingen og stakk av med bestemannspremien etter 100 poeng og 9 sentrumstiere!

 

Her finner Du alle resultatene fra stevnet!

-og se flere bilder fra stevnet og premieutdelingen under (noen av bildene er tatt av Lyngdal Skytterlag). Takk til Steinar og Tone for flotte bildebidrag.