Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

Sørlandskretsmester Felt

Oddvar Kvåle forsvarte ledelsen fra gårsdagens innledende skyting og vant idag klasse V55 på LDK Felt som ble arrangert i Telemark. Det har vært ei innholdsrik helg for skytterne fra Holum hvor også alle ungdommene skjøt seg videre til søndagens finaler og tok sitt første napp i Lagskytingspokalen...

Oddvar ledet etter lørdagen og forsvarte ledelsen med en finale på 11/7 og vår andre V55 skytter Arild G. Rasmussen klatret en plass og endte på bronseplass etter finalene søndag.

Vi tar også med at Kjell Bang vant innledende skyting i klasse 2 med 27 treff. Det var ett poeng unna finaleplass noe også vår femteklassing Børge Vatnedal oppnådde.

I de enkelte finalene beholdt majoriteten av ungdommene sine plasseringer fra dagen før, noen rykket litt ned og Jane Alise Eilertsen klatret fra 11. til 4. plass -etter 12/8 i finalen i Eldre Rekrutt.

-Utrolig gøy at så mange er med og på en gang setter farge på mesterskapet. Vi gratulerer samtidig våre ungdomsskyttere med kjempegod innsats på stevnet! Hele 14 skyttere fra Holum var i aksjon fordelt på 6 i rekrutteringsklassene, 2 U21 og 6 Senior og Veteraner.

I lagskytingen på innledende skyting fikk også Ungdommene napp i vandrepokalen. Laget tas ut på bakgrunn av de beste prestasjonene på innledende skyting etter gitte kriterier. De som skjøt seg til Holums lag var denne trioen:

 Fra venstre: Karen S. Øksendal (J), Jane Alise Eilertsen (ER) og Martin Eiken (ER)

 

Det deltok totalt 203 skyttere på LDK Felt som ble arrangert av Holla- Mælum- og Lunde Skytterlag. Tor Arnfinn Homme fra Kristiansand og Omegn vant totalt som eneste med 42 treff.

 

Se flere bilder fra dagen lenger nede på siden

 

Her er resultatlistene etter endt skyting

  • Jane skjøt seg opp fra 11. til 4. plass i eldre rekrutt
  • Napp i vandrepokalen stod disse skytterne for. Karen S. Øksendal - Jane A. Eilertsen - Martin Eiken
  • Karen S. Øksendal i finale i Juniorklassen
  • Martin var en av fire eldre rekrutter som skjøt finale søndag.
  • Malin W. Møll også i finale i eldre rekrutt
  • Mina W. Møll skjøt sin første finale noensinne i rekruttklassen på LDK!