Hopp direkte til Søk

Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

2 mestere på Agderstevnet!

Agderstevnet ble denne helgen arrangert hos Imenes Skytterlag i Aust-Agder. Karen S. Øksendal vant Juniormesterskapet og ble Agdermester for andre gang. Leif Inge Skoie vant klasse 2 Mesterskapet. Mina W. Møll fikk sølv i Rekruttmesterskapet. Les mer om Agderstevnet her...

Agderstevnet er en konkurranse mellom skytterne i de 3 Agdersamlagene, Agder-, Vest-Agder og Aust-Agder Skyttersamlag. I tillegg til individuell konkurranse er det Samlagsskyting, Stangskyting og Felthurtigskyting.

På årets Agderstevne deltok 10 skyttere fra Holum. Etter innledende skyting fredag og lørdag var flere kvalifisert for finalene lørdag ettermiddag.

Her mottar Leif Inge medaljen for seieren i klasse 2 med 337 poeng.

Leif Inge Skoie i klasse 2 skjøt 244 poeng innledende og hadde 3 poengs forsprang før finalen, og han vant til slutt.

På 100m skjøt Mina hele 248 poeng innledende og fikk skive 3 i finalen. Der skjøt hun 99 poeng og skjøt seg dermed opp en plass til sølv etter 347 poeng totalt.

I eldre rekrutt var 3 av ungdommene våre kvalifisert for den avsluttende finalen. Malin hadde 248 poeng innledende og Jonas og Martin hadde 249 poeng innledende. Jane og Sondre skjøt også godt og endte på hhv. 247 og 243 poeng. Best i finaleomgangen var Malin med 100 poeng og skjøt seg dermed opp fra plass nr. 9 til den litt "kjipe" fjerdeplassen.

I juniorklassen hadde Karen 2 poengs ledelse etter en innledende skyting på 248 poeng. I finaleomgangen skjøt hun 99 poeng og dermed kunne ingen ta fra henne seieren.

Flere av ungdommene våre var i aksjon for Vest-Agder i Samlagsskytingen. Den ene laget fra Vest-Agder vant Samlagsskytingen og på det laget skjøt Mina (R) 99 poeng og Malin (ER) 100 poeng på hver sin etappe -sammen Sigve Vidringstad fra Lyngdal og Espen Elias Vigemyr fra Heddeland og Breland.

Her er Malin og Mina med beviset for seier i Samlagsskytingen -de andre skytterne var reist hjem da premieutdelingen fant sted.

På det andre laget til Vest-Agder skjøt Jonas, Martin og Karen hver sin etappe sammen med Martia Flikka fra Flikka Skytterlag. Laget ble nr. 4.

På Agderstevnet skytes det også Stang og Felthurtig.

For komplette resultater derfra henviser vi til resultatsidene, men kan røpe at Ådne Jensen fra vårt naboskytterlag -Mandal Skytterlag vant felthurtigskytingen med tiden 9,90 -og fikk napp i felthurtigpokalen!! Vår egen Geir Øksendal ble nr. 8 på tiden 14,29. En del av eldre rekruttene fikk også prøve seg på felthurtigskyting.