Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

Vant 2 ganger i helga!

Mye god skyting denne helga blant mange av Holumsskytterne. Steinar Møll har børstet støv av skyteferdigehetene igjen og det endte med 2 av 3 mulige seiere i klasse 2. Flere vant, og flere markerte seg i forskjellige klasser...

Steinar Møll (til venstre på bildet i toppen) i klasse 2 vant stevnet i Lyngdal og i Mandal med den sterke poengsummen 345 poeng på begge stevnene. I Øyslebø ble det 339 og delt andreplass bak Tor Fasseland fra Mandal. Kjell Bang (avbildet sammen med Steinar etter stevnet i Lyngdal). 

I klasse 1 var Leif Godtfred Møll helt i toppen med 2 andreplasser etter å ha levert 246p i Mandal og 247p i Øyslebø.

I klasse 3, og dermed klasse 3-5 er første års senior Karen-Oline Jacobsen inne blant topp 10 totalt i mesterskapet med 344poeng i Lyngdal. Jevn skyting gjennom helga og i Øyslebø skjøt hun 342p. På bildet er hun sammen med første års junior Karen Sodeland Øksendal som vant juniorklassen i Øyslebø med 345 poeng!

De to andre juniorene tok dobbeltseier i Mandal, hvor Alvilde Røiseland vant på innertierregelen foran Sindre Skoie, begge skjøt 345 peong her. I Lyngdal vant også Alvilde med 348 poeng, og dermed også hun dobbeltvinner i helga!

Eldre rekruttene Jonas Sodeland Øksendal og Sondre Svinstad var begge over 340 poeng ved flere anledninger i helga, men som vi vet så er det knallhard konkurranse i denne klassen.

Gledelig med flere rekrutter i aksjon, og Tommy Lie Hortman skjøt seg til en tredjeplass i Lyngdal etter 341 poeng.

I Mandal deltok nesten alle av våre faste tirsdagsskyttere, nærmere bestemt 18 av dem i forskjellige klasser. Flott at de benyttet muligheten til å delta på et stevne, så håper vi at det blir flere deltakelser etter hvert. Totalt deltok 27 fra Holum og 18 fra Mandal i Mandalshallen. 

 

Her kan Du se alle resultatene fra helgens stevner:

Mandalshallen

Marnarhallen

Lyngdalshallen