Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

Sparebanken Sør's Minikarusell

33 ungdommer har deltatt og 29 av dem fullførte årets Karusell -riktig god sommer!

Runde 4 - idag stilte 27 ungdommer fra de 3 skytterlagene Mandal, Lindenes og Holum til start på Skarstad. Fantastisk flotte forhold og da nådde poengsummene til ungdommene nye høyder. Her er tallene fra kveldens skyting og hele karusellen...

De deltagende skytterlag takker Lindesnes Skytterlag for oppvartningen på avslutningsfesten på årets karusell. Takk også til overgrillmester Ådne som fikk mer enn grillklypa til å bli varm og til alle som har tatt et tak for at ungdommene på tvers av lagene skal få konkurrert litt og ha det gøy 4 tirsdagskvelder i mai/juni. Det er inspirerende for dem som driver ungdomsarbeid i skytterlagene! 

Så litt skyting -det må også med!

I går var det fantastiske skyteforhold på Skarstad, noe resultatene igjen viser.

Mange av aspirantene har kastet støtta i løpet av forsommeren og med fine forhold og litt tilrettelegging ser de også at poengene kommer. Det var veldig mange som fikk en god opplevelse på banen igår.

Når det skytes 249,9 poeng med salongen i rekruttklassen er det bare å bøye seg hatten -det var nære på "full blink" for Tommy Lie Hortman som er siste års rekrutt. Eldre rekruttene Jonas S. Øksendal, Holum og Fredrik Stubstad, Mandal var ikke snauere og klemte inn 249 og 248 poeng -veldig nære på full blink for dem også. Det blir spennende å følge med utover sommeren!

Som seg hør og bør var det til slutt premieutdeling og til slutt nevner vi at helt nederst på siden kan Du se noen bilder fra kvelden... 

 

Her er også Sammenlagtliste fra årets karusell

 


 

9. juni 

De deltakende skytterlag takker Holum Skytterlag for oppvartningen. Videre avsluttes karusellen hos Lindesnes Skytterlag på Skarstadmyra tirsdag 16. juni. Da blir det noe å bite i fra grillen og premieutdeling. Vel Møtt!

Her er sammenlagt- og resultatliste fra kveldens skyting

 


 

2. juni 

De deltaktende skytterlag takker Mandal Skytterlag for oppvartningen. Videre går karusellen til Holum neste tirsdag. Vi håper å se igjen alle som har vært med til nå!

Her er sammenlagt- og resultatliste fra kveldens skyting

 


 

26. mai 

De deltaktende skytterlag takker Lindesnes for oppvartningen og av skytingen å bedømme så ser det ut til at alle trivdes. Vi kan nevne stikkord som nye bekjentskaper, gamle kjente, noen tiere, gode samlinger og noen nye personlig bestenoteringer -alle ting som er vel verdt å ta med seg videre!

-Vi sees neste tirsdag til ny runde på Mjåvann hos Mandal Skytterlag!

Her er resultatliste fra kveldens skyting

 


 

Skytterlagene Lindesnes, Mandal og Holum har gleden av å invitere til SØR Minikarusell. Karusellen er for rekrutteringsklassene ASP/R/ER/J og går over 4 kvelder på 3 skytebaner i nærheten av hverandre.

Vi starter tirsdag 26. mai kl. 18.00 på Skarstadmyra med 1. runde. Det arrangeres 4 stevner på 3 baner, man må delta på 3 av de oppsatte stevnene for å oppnå premiering. Skyteprogrammet er 25 skudd pr. runde. Vi lager resultatliste samlet for de tre beste oppnådde resultatene pr. klasse – også Aspirantklassen.

Alle premieres, og det koster kr. 50 pr. gang, inkl. cal. 22 skudd. (20 for de som har skudd) og vi oppfordrer klasseførte ungdommer også til å delta i karusellen!

Alle banene har elektroniske skiver på 100m. Lindesnes 7 skiver, Holum 8 skiver og Mandal 8 skiver.

 

Her er datoene for årets Sør Karusell:

Runde 1               Tirsdag 26. Mai kl. 18.00              Lindesnes Skytterlag - Skarstadmyra

Runde 2               Tirsdag2. Juni kl. 18.00                 Mandal Skytterlag - Mjåvann

Runde 3               Tirsdag 9. Juni kl. 18.00                 Holum Skytterlag - Holum

Runde 4               Tirsdag 16. Juni kl. 18.00               Lindesnes Skytterlag – Skarstadmyra

 

Karusellen avsluttes med runde 4 på Skarstadmyra tirsdag 16. juni (banen til Lindesnes Skytterlag) med premieutdeling og "nogåt attåt" på Skytterhuset !

Etter avslutningen er det sommerferie for organisert aktivitet for Holum- og Mandal Skytterlag del.

 

Fullstendig innbydelse (PDF)