Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

Resultater Julekula!

Mye god skyting på årets Juleavslutning og Tone W. Møll skjøt 249 poeng i klasse 1

Denne uka har det vært Julekule i Mandalshallen. Den markerer slutten på våre instruksjonskvelder på tirsdagene, og vi ønsker alle som har fulgt oss gjennom høsten en riktig god jule- og nyttårsfeiring. Velkommen igjen første vanlige tirsdag i 2016!

Kenneth Stubstad fra Mandal vant Julekula med 342 poeng. Vi gratulerer forøvrig alle klassevinnerne og til sist alle Aspirantene som er vinnere alle sammen!

 

Her er link til Resultatene

 


Juleavslutningsskytingen arrangeres Tirsdag 8. desember 2015 fra kl. 18.00 og utover. Her skyter aspirantene 25 skudds innendørsprogram slik det gjøres på stevner. Ellers skyter resten 35-Skudds Mesterskaps-program. 

 

Klasseført Ungdom og Seniorer skyter på mandag/torsdag/fredag eller det som passer best. 

NB! Vi oppfordrer også foreldre spesielt til å prøve seg –all opplæring vil bli gitt :) 

Vi håper på fulle lag helt fra starten av så møt gjerne opp litt før! Første lag begynner kl. 18.00! Påmeldingen Julekula koster kr. 50,- Påmelding fra kl. 17.45 og vi håper på fulle lag fra start av kl. 18.00!

Vi kjører livevisning på nett slik at man kan se skytingen fra Mandalshallen live" hjemmefra. Da kan de som er forhindret fra å være med ned i hallen av besteforeldre, onkler og tanter følge med fra sin egen PC hjemme. Livevisning fra skytehallen finner Du ved å velge «Mandal SKL» på denne adressen: www.results.megalink.no 

Vi serverer kaffe og noe til -og i tillegg blir det julegodt til alle :)

VELKOMMEN!

 

Hilsen Ungdomsutvalgene i Mandal- og Holum Skytterlag.