Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

Skjøt seg til finale på Intershoot i Haag

Karen-Oline Jacobsen kvalifiserte seg til finale på Intershoot i Nederland!

Holum skytterlags nyopprykkede senior, deltar også i andre skytekonkurranser enn DFS skyting. Som ungdomsmedlem i Kisen Miniatyrskytterlag var hun i slutten av forrige uke i Haag og målte krefter på 10m Luft med langt mer meritterte skyttere fra flere nasjoner og er fornøyd med egen innsats...

Intershoot er et tre-dagers internasjonalt luftstevne med finaler i alle klasser hver dag. Stevnet samlet i år deltagere fra over 15 nasjoner. Skytingen foregår på en knøttliten blink som står på 10m og desimalene teller, Skytestillingen er stående og det skytes 40 skudd innledende. De 8 beste etter innledende skyting er kvalifisert for finaleskyting. I finalen starter alle på null, og foregår med 2 treskudds serier for deretter å skyte 2 og 2 skudd, hvorpå dårligste plasserte skytter ryker ut, og til slutt står den beste igjen som vinner.

Det er ikke hverdagskost at en Holumsskytter skyter seg til en finale i en internasjonal konkurranse, men på dag 2 i Nederland kvalifiserte Karen-Oline, som skyter i klassen junior kvinner, seg for finale etter å ha skutt 407,5 poeng innledende.

Det er til nå hennes bestenotering med luftgeværet. Hun var rangert som nr. 8 før finalen, og ble slått ut som andre skytter og endte på en 7. plass i konkurransen den dagen.

På stevnets første dag endte hun på en 18.plass, dag 2 ble hun som nevnt nr. 7 og dag 3 var hun nr. 23. Totalt sett er hun fornøyd med egen innsats i Haag.

Skytterlaget hiver seg på og gratulerer med flott innsats!

 

Her er link til Arrangørens Websider som inneholder info/resultater/bilder/mm

 

Her finner Du samlede resultatlister (JK) for dag 1.

Her finner Du samlede resultatlister (JK) for dag 2.

Her finner Du samlede resultatlister (JK) for dag 3.