Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

Fisketur under Nødingsfossen!

Mandag 29. juni kan vi fiske laks under Nødingsfossen fra kl. 12.00 og utover. Du inviteres som en del av ungdomsgruppa, med familie til fiske under Nødingsfossen mandag 29. juni fra kl. 12.00 og utover -så ta med fiskestang, godt humør, det du ønsker å spise/grille  -og bli med i fossen!

Fuskeland Fiskeri og Nødingsfossen Fiskecamp åpner elva for oss og rett over bruser Nødingsfossen som er starten på et fantastisk parti med fosser, stryk og roligere partier, og ikke minst kjempegode fiskeplasser -og erfaringsvis er det tidlig i sesongen man tar de største laksene i Elva.

Vi kan disponere begge sider av elva under Nødingssfossen i tidsrommet, og tidligere år har det vist seg at kombinasjonen -Foss, -Fisk og -Familie for alvor gjort at kvelder som disse rangeres høyt blant ungdommene i skytterlaget.

Du kjører inn til Daleveien 1159 og parkeringsmulighetene er veldig begrenset helt ved fossen så sett gjerne fra Deg bilen på merkede plasser nedover og ta beina fatt den siste strekningen. Fiskeplassen er godt merket langs veien.

Som tidligere er det en stor fordel med ordentlig fottøy og redningsvest i elvekanten og husk at voksne over 18 år må løst statskortet for å fiske!

Så håper vi på en trivelig kveld med fint sommervær, yrende liv i elvekanten og masse laks på kroken.

-så sees vi!

 

Mvh
Ungdomsutvalget

 


 

-Fisketur 2011

-Fisketur 2010