Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

Arild med Dobbeltseier i Listertreffen!

Arild Gunnar Rasmussen som skyter i klasse V55 knallet til med Dobbeltseier i helgens Listertreff -del 2. Stevnene gikk i Kvinesdal og i Øvre Eiken i strålende sommervær. Det ble flere klasseseire og mange gode resultater i tillegg til mye annen morro...

Med formidable 18 skyttere i aksjon og masse foreldre på tur til Listertreffens del 2 ble det mye god skyting av Holumsskytterne. Tor Arnfinn Homme vant også begge stevnene blant seniorene i klasse 3-5.

I Kvinesdal startet Karen-Oline Jacobsen med å skyte 241 og 334 og var best av våre i klasse 3-5. Leif Inge Skoie på andreplass i klasse 2, noe også Alf Tore Bringsdal i klasse 1 gjorde. 

Blant ungdommene vant Alvilde Røiseland juniorklassen og Tommy Lie Hortman endte på tredjeplass i rekruttklassen. I tillegg til mange skyttere i ungdomsklassene deltok også 3 aspiranter -grattis med flott skyting!

Her er fullstendige resultater fra Kvinesdal

 

I Øvre Eiken hadde skytterhuset endret fasong, og fått ny tak-konstruksjon. Her er en stor del av Holumsgjengen foran skytterhuset i Eiken:

Forberedelser før skyting i Øvre Eiken

Arild vant som nevnt klasse V55 her også, Geir Lie var vår bestemann i klasse 3-5. Kjell Bang dro til med en tredjeplass i klasse 2. 

Her er fullstendige resultater fra Øvre Eiken.

Etter endt skyting og en lang dag i varmen var det godt å kjøle seg ned i Lygne som det heter, vannet som man kjører langs sørfra opp mot Eiken. Temperaturen var upåklagelig og selv mange av de voksne kastet seg utpå "dypt" vann. 

Langbord hos Eilertsen

Kvelden ble som ifjor avsluttet med grill og morro hos skyttervenner for de som hadde anledning, før vi vendte nesa hjemover til Holum igjen. Takk til alle for en flott dag, og spesielt Jan Yngve og Randi med familie!

Her er samlet noen bilder fra en trivelig dag :)