Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

Decimalpokalskyting 2015

Torsdag kveld var det igjen duket for den årlige skytingen om den store Decimalpokalen. Veldig mye god skyting ikveld og til slutt så var det Mandals Kenneth Stubstad, her omkranset av finalistene, som vant den liggende 35-skudds konkurransen...

Totalt møtte 20 fra begge skytterlag opp, og de 8 beste kvalifiserte seg til finale. Konkurransen foregår liggende for å favne flest mulig av medlemmene. Alle klasser skyter liggende, og noe av det artigste er at decimalene teller -noe som gir utslag i plusspoeng med gode skudd!

Etter innledende skyting ledet Alvilde Røiseland foran Karen S. Øksendal og Kenneth Stubstad. Etter finalen stoppet Kenneth Stubstad 368,2 og slo sin gamle bestenotering som var 366,1 med 2,1 poeng. Alvilde Røiseland nr. 2 med 367,1 -altså 1,1 poeng bak på 35 skudd. På tredjeplass kom Karen-Oline Jacobsen med 366,2 altså 0,9 poeng bak andreplassen på 35 skudd. Dernest fulgte Børge Vatnedal, Karen S. Øksendal, Arild G. Rasmussen, Sindre Skoie og Henry Th. Jenssen.

Her er årets vinner - Kennth Stubstad fra Mandal Skytterlag.

At det var mye god skyting ikveld forteller sluttresultatene om da den gamle rekorden på 35 skudd på magen som var 366,1 ble forbigått av 3 av kveldens deltagere. det forteller også at vi har blitt bedre siden i fjor -på grunn av mer trening forhåpentligvis ;)

 

Her er fullstendige resultlister fra skyting om Decimalpokalen (resultatweb).

-Vi har også tidligere publisert heltallresultatene fra konkurransen for å sammenligne -her er de også.

 

Her er bilde av finalistene etter endt skyting.