Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

42 deltok på Bygdeskyting

Lørdag 12. september kl. 10.00 var det igjen duket for Bygdeskyting. Det ble en flott lørdag med bl.a. besøk fra "gamle" kjente som syntes det var morro å skyte litt igjen. Vi kan røpe at det ble jevnt i selve konkurransen...

Vi skyter 10 skudd på 50 cm skive -som er noe mindre enn vanlig 100m skive, og alle som har lyst kan delta og vi varierer også programmet etter hvilken klasse man skyter i til vanlig.

På bygdeskytingen deltar mange som ikke skyter så mye til vanlig, og ungdommene synes det spesielt gøy når for eksempel tante og onkel eller mamma og pappa er med å konkurrerer.

Hele 42 deltager skjøt de 10 skuddene, og 15 av dem var ungdommer. Det var jevnt i teten når 3 av ungdommene hadde skutt 97 poeng og 3 innertiere. Den eneste som tok dem igjen var Sverre Jacobsen i siste laget -men bare med en innertier.

De tre ungdommene måtte da skyte om seieren i ungdomsklassen. Karen S. Øksendal vant omskytingen foran Olliver Netland og Marte Natalie Jacobsen etter at alle de tre hadde 97 poeng og 3 innertiere innledende. Vi kan ikke huske at det har vært omskyting i denne konkurransen tidligere.

 

Vinnere av de faste Vandre-trofeéne som det skytes om, ble følgende:

1. Beste skytter - Sverre Jacobsen, 97 (4*)

2. Beste Ungdom - Karen S. Øksendal, 97 (3*) -Etter Omskyting

2. Beste Familielag - Familien Jacobsen (Marte Natalie, Karen-Oline og Sverre)

3. Beste 3-manns lag - Tolaks (Olliver og Tom Helge Netland, Oddvar Kvåle)

 

Her er komplette resultater fra konkurransen.

 

Her er flere bilder fra dagen.