Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

AgderCup 2015

Her er de tre beste skytterlagene i Agder på 100m -Greipstad, Holum og Lyngdal!

Cupfinalen for alle de 3 Agdersamlagene gikk ikveld av stabelen på Imenesbane i Grimstad og hele 3 lag fra Holum var kvalifisert. To lag på 100m og ett lag på 300m. På 100m ble det Sølvmedaljer til et av ungdomslagene hvor Greipstad vant med 9 poeng. Her er alle tallene...

Som nevnt ble det andreplass bak Greipstad på 100m for Holums første ungdomslag 9 poeng bak. På tredjeplass kom våre Samlagsvenner fra Lyngdal 2 poeng bak. På laget deltok Tommy Lie Hortman (ER), Jonas S. Øksendal (ER), Karen S. Øksendal (J) og Alvilde Røiseland (J) skjøt sisteetappen.

Vi er så heldige at har mange aktive ungdommer samtidig som begge våre lag på Ungdomssiden var kvalifisert for Agder-finalen. Holums andre ungdomslag ble til slutt nr. 7. På laget skjøt Sondre Svinstad (ER), Marte Natalie Jacobsen (ER), Malin W. Møll (R) og Sindre Skoie (J) skjøt sisteetappen.

Her er de to Ungdomslagene fra Holum samlet etter endt Cupfinaleskyting på Imenesbanen

Her er alle ungdommene samlet etter endt skyting på Imenesbanen!

På seniorsiden var det mange som fikk merke vinden på 300m og til slutt vant Søgne foran Rise & Løddesøl og Imenes på tredjeplass.

Seniorene våre ble nr. 9 og på laget skjøt Børge Vatnedal (5), Karen-Oline Jacobsen (3), Arild G. Rasmussen (V55) og Geir Lie (4) på ankeretappen -som også her bestod av en "Nordisk finale"

 

Her er resultatsider fra Agdercupfianlen 2015

 

Her er stemningsbilde fra hundremeteren torsdag kveld:

Stemningsbilde fra 100m