Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

Tur til ungdomsstevnet i Numedal

Som de to tidligere år var ungdommene våre på tur til Numedal og Ungdomsstevnet der de kan skyte så mye de orker hele helga.

De 3 jentene som representerte Holum i lagskytingen (bildet i toppen) fikk alle full klaff i lørdagens feltløype, og alle 3 skjøt 30 treff, og fikk en tredjeplass rangert på innertreff!

På baneskytingen sammenlagt ble det finaleplass til eldre rekrutt Alvilde Røiseland.

Fra Holum deltok Marte Natalie Jacobsen (R), Jonas Sodeland Øksendal (R), Alvilde Røiseland (ER), Karen Sodeland Øksendal (ER) og Karen-Oline Jacobsen (J).

Her er Jonas (til venstre) på pallen i felthurtig for rekrutter med finkaliber. (foto: Flesberg Skytterlag).

Her er Alvilde under anvisningen av finaleomgangen. (foto: Flesberg Skytterlag).

Her er noen av deltakerne i kø for Stangskyting på Flesberg Skytebane.

Alle de fem ungdomsskytterne fra Holum var godt fornøyd med årets ungdomsstevne. Turen var i regi av Vest-Agder Skyttersamlag og var den fjerde i rekken ordnet av ungdomsutvalget. Det må vi takke for!

Vi må også benytte anledningen til å takke arrangørene for et fantastisk arrangement som inneholder alt. Baneskyting, Feltskyting, Felthurtig og Stangskyting - tilrettelagt for ungdom og det dreier seg bare om dem på dette arrangementet!

Her finner du alle resultatene fra Ungdomsstevnet 2013: http://ungdomsstevnet.no/default.aspx?MenuID=15605

Der vil Dere i tillegg til resultatlister, også finne link til Ungdomsstevne på facebook som hvor det ligger hundrevis av bilder fra helgens arrangement :)