Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

Resultater fra Plussbank Karusellen

Mandal-, Holum- og Norheim Skytterlag ble tirsdag 11. juni ferdig med et av sine populære tiltak for de yngste skytterne i sine respektive skytterlag

+BANK Karusellen er 4 enkeltstevner på de tre skytterlagenes skytebaner på Mjåvann, Holum og Skarstad.

Karusellen har vært arrangert i en årrekke med varierende deltagelse, etter som rekrutteringen svinger i de tre skytterlagene. Ungdomslederne  Tor Fasseland (Mandal), Geir Norum (Norheim) og Sverre Jacobsen (Holum), er veldig godt fornøyd med deltakelsen i årets utgave hvor hele 28 ungdommer har deltatt. I tillegg til aspirantklassen (startklasse i DFS inntil 17 år) har vi også hatt deltagere i de tre ungdomsklassene rekrutt (11-13 år), eldre rekrutt (14-15 år) og junior (16-17 år, skyter også knestående) som absolutt drar tiltaket i positiv retning. Her kan de minste se skytesport utøves av «jevngamle» på høyt nivå, i tillegg til at praten går livlig ungdommene imellom disse kveldene. Vi håper selvsagt at dette er den spede begynnelsen til noen av disse blir å finne på mange resultatlister fra andre stevner i fremtiden!
Årets karusellstartet i mai på Skarstad for deretter å flytte seg til Mjåvann, nest siste runde gikk i Holum og avslutningen ble «feiret» på Skarstad tirsdag 11. juni med premieutdeling og grilling. Stemningen var helt på topp blant de unge og foresatte og alle karuselldeltakerne har hatt noen fine kvelder med skyting -på for noen av dem nye baner. Skytterlagene har sett engasjement i form av stor deltakelse, veldig engasjerte foreldre og ikke minst fornøyde ungdomsskyttere som gleder seg over sine prestasjoner på skytebanen. På spørsmålet om de hadde hatt det gøy kom et rungende JA! avslutningsvis.
Vi benytter også samtidig anledningen til å takke alle som har bidratt til arrangementene i form av baneanlegg, organisering, instruksjon, premier og sist men ikke minst mat og drikke til avslutningsfesten!

Karusellen har vært arrangert i en årrekke med varierende deltagelse, etter som rekrutteringen svinger i de tre skytterlagene. Ungdomslederne  Tor Fasseland (Mandal), Geir Norum (Norheim) og Sverre Jacobsen (Holum), er veldig godt fornøyd med deltakelsen i årets utgave hvor hele 28 ungdommer har deltatt. Alle resultatene blir lagt sammen og til slutt «teller» de 3 beste resultatene sammenlagt. Vi premierer alle, i alle klassene fullt ut!

I tillegg til aspirantklassen (startklasse i DFS inntil 17 år) har vi også hatt deltagere i de tre ungdomsklassene rekrutt (11-13 år), eldre rekrutt (14-15 år) og junior (16-17 år, skyter også knestående) som absolutt drar tiltaket i positiv retning. Her kan de minste se at skytesport utøves av «jevngamle» med både høyere vanskelighetsgrad og høyere nivå, i tillegg til at praten går livlig ungdommene imellom disse kveldene. Vi håper selvsagt at dette er den spede begynnelsen til noen av disse blir å finne på resultatlistene fra andre stevner i fremtiden!

Årets karusell startet i mai på Skarstad for deretter å flytte seg til Mjåvann, nest siste runde gikk i Holum og avslutningen ble «feiret» på Skarstad tirsdag 11. juni med premieutdeling og grilling. Stemningen var helt på topp blant de unge og foresatte og alle karuselldeltakerne har hatt noen fine kvelder med skyting -på for noen av dem nye baner. Skytterlagene ser engasjement i form av stor deltakelse, veldig engasjerte foreldre og ikke minst fornøyde ungdomsskyttere som gleder seg over sine prestasjoner på banen. På spørsmålet om de hadde hatt det gøy kom et rungende JA! avslutningsvis.

Vi benytter også samtidig anledningen til å takke alle som har bidratt til arrangementene i form av baneanlegg, organisering, instruksjon, premier og sist men ikke minst mat og drikke til avslutningsfesten!

 

Alle resultater i bunnen av sida, -og her er noen glimt fra karusellen:

 

Her følges anvisningen nøye av engasjerte familiemedlemmer etter endt skyting.

Amanda L. Hortman klinket til med 50 på første serie i første runde.

Maria Norum følge spent med på anvisningen. Hun var meget fornøyd med resultatet sitt!

Olve D. Møll viser også sin begeistring over 50 poeng i en serie på Mjåvann.

Her er det lek og morro mens man venter på premieutdelingen, -som starter når alle er ferdig.

Her er foreldre i sving på kjøkkenet -mat må til på en festkveld!

 

 

Sluttlisten finner du her

 

Resultater pr. runde:

RUNDE 1, Norheim Skytterlag: 
http://norheimskytterlag.com/Resultater/minikarusell/21052013/PWeb/StartFrame.htm

RUNDE 2, Mandal Skytterlag: 
http://krossbu.net/Plussbankkarusell2013/StartFrame.htm

RUNDE 3, Holum Skytterlag: 
http://krossbu.net/Plussbankkarusell2013/Runde3/StartFrame.htm

RUNDE 4, Norheim Skytterlag:
http://norheimskytterlag.com/Resultater/minikarusell/11063013/PWeb/StartFrame.htm