Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

Listertreffen

Listertreffen 2013 er over, og mange av våre skyttere har vært i aksjon hele helga i Kvinesdal, Lyngdal, Farsund og Eiken. Her er en oppsummering...

Alvilde Røiseland (ER) ble klassevinner i Farsund, Øvre Eiken og Kvinesdal. Hun skjøt kun en eneste 9'er på de fire stevnene.

Junior Karen Oline Jacobsen vant stevnet i Lyngdal med 348 poeng, -og 2 andreplasser i tillegg. I tillegg var rekruttene Jonas S. Øksendal (3g) og Tommy L. Hortman (1g) på pallen på enkeltstevner.

Klasse 2 skytter Kjell Bang ledet etter 25-Skudd i Farsund  med 241 poeng.

V55 skytter Arild Rasmussen kom på "pallen" i Kvinesdal som nr. 3.

Sammenlagtlistene og resultatene fra Stang- og Felthurtigskytingen er også på plass nå, -og ikke uventet finner vi vår eldre rekrutt Karen S. Øksendal på listene fra felthurtigskytingen!

Her finner du Resultatene fra hvert enkelt stevne og sammenlagt: http://www.dfs.no/hjemmesider/vest-agder-skyttersamlag/mal-skytterlag/nyheter/2013/listertreffet-2013/ 

-Vi kan røpe at mange av våre har hevdet seg høyt oppe på resultatlistene i hvert enkelt stevne, vi har hatt deltakere i klasse rekrutt, eldre rekrutt, junior, klasse 2, klasse 4, klasse 5, klasse V55 og klasse V65.