Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

Kenneth med napp i Decimalpokalen

I år var det Mandals Kenneth Stubstad (5) som trakk det lengste strået i Decimalskytingen i Mandalshallen med poengsummen 366,6 poeng.

Han var også den eneste som skjøt 250 poeng innledende! Holums Arild Rasmussen tok innpå i finalen men ble slått med 0,1 poeng etter en finaleomgang på 100 med 9 sentrum og summen 106,5. Tredjeplassen gikk til fjorårets vinner Børge Vatnedal (5).

Mange gode poenger, og ikke minst poengsummer også i år som ifjor. Vi kan ane en nivåheving da vinnersummen har økt med over 2 hele poeng, samt at marginene er små, veldig små. 0,1 poeng mellom første og andreplassen i tillegg til at det mellom første og fjerdeplass bare skiller et helt poeng.

I år var 3 av ungdommene med blant de 8 siste som skjøt 10-skudds finale, mot to ifjor. De tre var Karen Oline Jacobsen (J) 365,6 poeng, Alvilde Røiseland (ER) 363,9 poeng, og Erlend Fasseland (ER) 361,5 poeng.

Totalt 18 skyttere deltok på denne litt annerledes skytingen torsdag kveld, hvorav halvparten fra skytterlagenes ungdomsavdelinger. Altså 9 seniorer og 9 ungdommer.

 

Her er komplette resultater fra kvelden, og alle skyter kun liggende.