Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Stavanger skytterlag
i Rogaland skyttersamlag

Ungdomstur med Stavanger skytterlag

17 skyttere med tilhørende sponsorer (mødre/fedre) lastet opp ti biler og reiste til Haugesund og Ølen for å skyte stevner på Kristi Himmelfartsdag.

17 skyttere med tilhørende sponsorer (mødre/fedre) lastet opp ti biler og reiste til Haugesund og Ølen for å skyte stevner på Kristi Himmelfartsdag. Tidlig avsted med ferje klokken 0800 er ingen hindring for ivrige skyttere.

To av instruktørene våre  – Steinar Skorpa og Harald Kambo – ble også med. Dette var veldig bra siden det var med flere nybegynnere. Da er det godt å få litt hjelp på standplass slik at man får en god stevneopplevelse. Mye god skyting og mye god læring ble det også. F eks hvilken skive det er lurt å skyte på (min egen), hvordan finne fram til skytebaner i Norge (følg feltfigurene), hva gjør jeg når det blir omskyting (beholder roen og passer på å ha med nok skudd) eller hva som er viktig å huske på når man forlater banen (alt utstyret mitt). De som hadde tid til det avsluttet dagen med et godt måltid i Haugesund før vi satte kursen hjemover igjen.

Det er flott å reise på tur med slik en fin og dyktig gjeng med ungdommer! Vi satser på at det ikke er siste gangen ungdomsavdelingen til Stavanger skytterlag stiller sterkt opp på stevner.