Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Stavanger skytterlag
i Rogaland skyttersamlag

Oppsummering fra LS 2019

35 skyttere fra Stavanger Skytterlag deltok på årets Landsskytterstevne som ble arrangert på Evje. Det ble et LS med masse god skyting, med Emil K. Lilledal som vinner av ER på bane og Andreas Nordvik med 2. plass i felthurtig.

Et fantastisk LS er over og banesesongen er på hell. Her kommer en oversikt over høydepunktene fra årets Landsskytterstevne på Evje. Et LS preget av mye god skyting og flott vær.

Best av alle var Emil K. Lilledal som etter 250 poeng innledende på banen vant klasse ER etter omskyting med Caroline Finnestad Lund fra Søgne. De hadde begge 100 poeng med 10 sentrum i finalen! Det ble en nervepirrende omskyting hvor det måtte fintelling av innertiere til for å kåre mesteren!

Andreas Nordvik skjøt seg til finale i både stang og felthurtig. Andreas ble nr. 9 på stangen etter 11 treff i finalen. På felthurtigen ble det virkelig spenning da Andreas slo ut den ene konkurrenten etter den andre, helt til han sto sammen med Pål Øyvind Ørmen fra Råde i finalen! Etter 3 dueller ble det Pål Øyvind som stakk av med seieren og det ble dermed en flott 2. plass for Andreas.

Jostein Lassen imponerte på felten med 30/14 treff innledende, men fikk det ikke helt til i finalen. Finale ble det også på Espen Kambo (29/15 treff), Bjørn Petter Leite (28/14 treff) og Hanne Sangolt (28/14 treff).

Martin Voss skjøt finale både på bane (244 poeng) og felt (27/9 treff). Martin ble nr. 10 på banen og fikk dermed medalje.

Av ungdommene skjøt både Emil Lilledal og Kristin Håheim 30 treff innledende på finfelten i klasse ER (30/28 og 30/17). Emil hadde dermed skive 4 i finalen, og endte sammen med Kristin på en 40. plass etter 12/5 treff i finalen på begge.

Finn Christian Gundersen i klasse J skjøt seg til finale både på banen (246 poeng) og på finfelten (29/14).

Finale ble det også på Kjetil Nordvik, både på bane (238 poeng) og felt (27/14 treff).

Med var også 4 ungdomsskyttere som aldri før hadde vært på LS; Henrik Jansen (ER), Mathias Larsen (ER), Tomas Langleite (J) og Ida Vetti (NV). De leverte alle meget god skyting.

Kristin Håheim, Emil Lilledal, Jostein Lassen og Vidar Vorland skjøt for Stavanger på lagskytingen sammen. Stavanger ble nr. 28 med totalt 391 poeng.

Emil Lilledal var også på Rogaland sitt ungdomslag under samlagsskytingen hvor Rogaland ble nr. 14.

Vi gratulerer alle med flott skyting!

Fullstendig resultatliste med beger og medaljeoversikt finnes her:
LS 2019 – Sluttresultater.pdf