i Rogaland skyttersamlag

Oppsummering fra LS 2018 i Stjørdal.

24 skyttere fra Stavanger skytterlag reiste til Stjørdal og LS2018.

Det var mange forventninger som skulle innfris – både egne og andres, og det var mange nervøse hjerter som banket under skytterjakkene. Mye nervøsitet og spenning har det også vært blant familie, sponsorer og venner som har fulgt skytterne både på arenaen og via digitale kanaler.

Men LS er mer enn skyting. Det er godt samhold i campen, pizzasteking på omgang, deling av oppturer og nedturer, utveksling av erfaringer og råd, god stemning og mange som heier den enkelte utøver fram. I år som tidligere år var det også en felles samling for hele laget med pizza og taler. Alt i alt et vellykket LS sosialt og også gode sportslige resultater.

Sportslige høydepunkter:
Bjørn Petter Leite og Martin Voss skjøt seg til finale i felten. Begge med 30 treff innledende. Med totalt 41 treff etter finalen sikret Bjørn Petter seg feltmedaljen. Gratulerer!

Marie Asbjørnsen, Elise H. Birkeland og Frode Kloster skjøt seg til banefinale. Spesielt vil vi fremheve Elise H. Birkeland som deltok på sitt første LS som rekrutt og klarte å sikre finaleplass.

Trine Håheim vant felthurtig i klassen Eldre junior med 9.59 tett fulgt av Regine Nordvik på andre plass med 9.73

Håvard Voss vant felten med 30/26 i klassen Nybegynner Voksen, og endte på en fin 10. plass på banen med 246.

Flere av skytterne fikk også med seg beger eller medaljer, og komplette resultater for alle klasser ligger på DFS sine sider.