Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Stavanger skytterlag
i Rogaland skyttersamlag

Nyhetsbrev 3 - 2018

Nyhetsbrev til medlemmer i Stavanger skytterlag.

Kjære skyttervenner. 

Her er nyhetsbrev nummer 3 for 2018. I tillegg til nyhetsbrevene for å kommunisere ut informasjon til medlemmene vil også informasjon bli lagt ut på skytterlagets Facebookgruppe og hjemmeside.    

Det har vært noen travle uker for skytterlagets medlemmer den siste tiden hvor vi som arrangør har forberedt og arrangert samlagstevne i felt (7 april) i sammen med Bjerkreim Skytterlag. Det krever mye av et skytterlag ved å ta på seg et slikt ansvar med å arrangere et stevne av denne størrelsen, og vi har igjen vist en stor dugnadsånd i laget for å få til dette. Tusen takk til alle som har vært med å bidratt til at samlagstevnet ble et meget vellykket stevne. Men en spesiell takk må rettes til Steinar Skorpa for den jobben han har lagt ned i forbindelse med forberedelsen til- og gjennomføring av samlagstevnet. 

Det ble vist god skyting med mange gode resultater for skytterlagets medlemmer under samlagstevnet, her kan nevnes Emil Knudsvik Lilledal som ble vinner av Eldre Rekrutt klassen og Regine R. Nordvik som ble vinner av Eldre Junior klassen. 

Vi er ferdig med skytingen innendørs på 15 meteren og gjør oss nå klar for banesesongen 2018. Det gjennomføres denne uken en dugnad for å klargjøre skytterhuset, standplasser, grav og blinker for 100m/200m til skyting. Åpningsskytingen på 100m og 200m er lagt til søndag 22 april. Terminliste med oversikt over interne konkurranser er lagt ut på våre hjemmesider. 

Nytt av året er at all intern konkurranse for baneskytingen er lagt til onsdager for både ungdoms- og seniorskytterne. Formålet med denne endringen fra tidligere års praksis er at vi ønsker å få til et bedre samhold og en bedre integrering mellom skyttere i ungdoms- og senior avdelingen. 

Status på pågående aktiviteter/prosjekter på og rundt skytebanen på Madla er; 

  • Sanering av området rundt de gamle 300- og 600 meter voll og gravene bak den nye 200 meter vollen nærmer seg slutten. Entreprenøren transporterer masse fra Madla til Sandnes havn i uke 15. De ser for seg at dette er nest siste gang med utkjøring av masse før de er ferdig med sanering av hele området.   
  • Utbedring av voll og drenering rundt grav på 100 meteren er ferdigstilt, her ble arbeidet utført av entreprenør Stangeland Maskin. 
  • Lyse sitt arbeid med å få lagt ny strøm- og fiberkabel frem til skytterhuset er som nevnt tidligere satt på hold. Årsaken til dette er at Lyse ikke kan gjennomføre noe graving i veien frem til skytterhuset så lenge transport av saneringsmasse med tyngre kjøretøy pågår. Lyse vil begynne for fullt med arbeidet sitt etter at saneringsprosjektet er ferdigstilt. 

Jeg minner igjen om åpningsskytingen søndag 22 april, fremmøte senest klokken 13:30. Håper flest mulig har anledning til stille på åpningsskytingen. 

Hilsen

John Winterstø
Leder Stavanger Skytterlag