Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Stavanger skytterlag
i Rogaland skyttersamlag

Nyhetsbrev 2 - 2018

Informasjon til medlemmer av Stavanger skytterlag.

For tiden pågår den interne konkurransen på 15 meter for både ungdommer og seniorer, her vises det til god innsats og mange gode resultater. Mange av skytterne i laget er også i gang med felt sesongen. Vårens skyteskole er også godt i gang med 11 deltakere.

Som nevnt i sist nyhetsbrev så er det etablert en arbeidsgruppe som skal se nærmere på hvordan vi best mulig sikrer at overgangen fra å være ungdomsskytter til å bli seniorskytter blir best mulig. Et av de tiltakene vi innfører er at det legges opp til en del felles konkurransedager (onsdager) på 100/200. I tillegg ser vi på hvordan vi kan få benytte senior skyttere på en bedre måte i forhold læring/instruksjon til ungdomsskyttere. Den interne terminlisten blir klar i løpet av de nærmeste ukene.

I år skal Stavanger Skytterlag i sammen med Bjerkreim Skytterlag arrangere Samlagstevnet i felt. Stevnedato er 7 april og finner sted ved og i området rundt Bjerkreim Skytterlags bane fasiliteter. Her er forberedelsene godt i gang med planlegging for å få til et godt arrangement. Steinar Skorpa koordinerer alle forberedelser og dugnader i forbindelse med planlegging og gjennomføring av selve samlagstevnet. Steinar vil i perioden frem til stevnedato be om personell har anledning til å stille på dugnader eller ta på seg oppgaver på selve stevnedagen. For å sikre god gjennomføring av dette arrangementet er vi avhengig av en god dugnadsånd fra vår side, så jeg håper at flest mulig har anledning til å bidra/stille ved behov.

 Det pågår for tiden del aktiviteter på og rundt skytebanen på Madla; 

  • Sanering av området bak 200 meter vollen er i full gang, her er det sanering av masse i forbindelse med de gamle 300- og 600 meter voll og gravene. Entreprenøren har fått en godkjennelse fra miljødirektoratet på å forlenge prosjekt perioden deres frem til midten av april. Før entreprenøren er ferdig med arbeidet sitt regner de med å ha fjernet rundt 20 000 tonn med masse.   
  • Vi har nylig signert en kontrakt med entreprenørselskapet Stangeland Maskin for utbedring av 100 meter voll. Entreprenøren skal i tillegg til å fikse selve vollen utbedre dreningen rundt 100 meter grav. Dette arbeidet er påbegynt og entreprenøren har sagt at de være ferdig til utesesongen starter i slutten av april. Dette arbeidet følges opp av Harald Kambo og Kjetil Nordvik. 
  • Lyse sitt arbeid med å få lagt ny strøm- og fiberkabel frem til skytterhuset er satt litt på hold. Årsaken til dette er at Lyse ikke kan gjøre noe med veien frem til skytterhuset så lenge transport av saneringsmasse med tyngre kjøretøy pågår.

     

Hilsen
John Winterstø
Leder Stavanger Skytterlag