Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Stavanger skytterlag
i Rogaland skyttersamlag

Nyhetsbrev 1-2019

Her er nyhetsbrev nummer 1 for 2019-sesongen.

Kjære skyttervenner.

Generalforsamling 2018 ble gjennomført i begynnelsen av november. Her ble heder og ære gitt til lagets senior- og veteran skyttere. I forbindelse med generalforsamlingen ble det en del utskiftinger av personer i forskjellige verv for neste periode. Vi som lag er nå i et generasjonsskifte hvor vi ser at yngre krefter trer inn i en del tyngre verv. Her kan det nevnes at for neste valgperiode så går Marie Asbjørnsen inn som sekretær i styret og Lars Håheim blir første varamedlem med fast møteplikt i styret og Regine Nordvik går inn i ungdomsutvalget. Det rettes en stor takk til dem som går ut av forskjellige verv og ikke minst til dem som tar på seg nye- eller blir med videre i eksisterende verv.

Styret og ungdomsavdelingen har følgende sammensetning for 2019;

Styret

 

Ungdomsutvalget

Leder

John Winterstø

 

Leder

Steinar Skorpa

Nestleder

Bjørn Petter Leite

 

Nestleder

Geir Birkeland

Sekretær

Marie Asbjørnsen

 

Medlem

Stein Lilledal

Kasserer

Åse Ormøy

 

Medlem

Arvid Nysted

Ungdomsleder

Steinar Skorpa

 

Medlem

Kjartan Mølstrevold

Styremedlem

Sigmund Dobbe

 

Medlem

Regine Nordvik

1 Varamedlem

Lars Håheim

 

Instruktør

Steinar Skorpa

Under årets Generalforsamling og Kulegrøt fikk følgende tildelt oppmerksomhet/heder av laget;

  • Håvard Voss fikk lagets diplom for sin seier i felt i klasse Nybegynner Voksen under årets landsskytterstevne.

  • Trine Håheim fikk lagets diplom for sin seier i felthurtig i klasse Eldre Junior under årets landsskytterstevne.

  • Harald Håheim fikk lagets diplom for sitt arbeid som leder av ungdomsutvalget 2018, medlem av ungdomsutvalget 2014-2017 og en ellers ivrig bidragsyter til ungdomsarbeidet.

  • John Winterstø fikk lagets diplom for sitt arbeid for Stavanger Skytterlag.

Kulegrøten for ungdomsavdelingen ble gjennomført i slutten av november. Her var det et stort oppmøte av skyttere, foreldre og besteforeldre. Heder og ære ble gitt til ungdomsskyttere i laget og deltakere på høstens skyteskole.

Når det gjelder skyteaktiviteten så ser vi at Stavanger Skytterlag er sterkt representert på stevner rundt om i landet gjennom antall deltakere og ikke minst gjennom sterke individuelle skyte prestasjoner. Her kan det nevnes at Stavanger Skytterlag var det skytterlaget som hadde flest deltakere (25 stk.) under Sørlandskula som ble arrangert i november.

Status på pågående aktiviteter/prosjekter på og rundt skytebanen på Madla er: 

  • 100 meteren. Ny luker til skyttergrav er bestilt og vil bli montert så fort de er produsert. Her har vi valgt å sette ut produksjon og montering av luker til et eksternt firma.

  • Vi mistet på sensommeren i år strømforbindelsen fra skytterhuset til skyttergraven på 100 meteren. Her er det bestemt å legge ny strømtilførsel og ny signalkabel/fiber frem til 100 meter skyttergraven.

  • Lyse er ferdig er ferdig med sitt arbeid med å få lagt ny strøm tilførsel og fiberkabel i bakken frem til skytterhuset.

Norsk Skyttertidene var på besøk hos Stavanger Skytterlag under en av ungdomstreningene i november. Her fikk vi vist oss frem på en positiv måte, det vil være en artikkel om Stavanger Skytterlag i første utgave av Norsk Skyttertidende 2019.

I forbindelse med at Idrettsgallaen 2019 skal arrangeres i Stavanger 4-5 januar 2019 skal «den store familieidrettsdagen» arrangeres i Forum Expo hallen 5 januar. Her har lokale idrettslag/lag i Stavanger fått anledning til å presentere og reklamere for lagene sine, samt presentere de forskjellige idrettsgrenene som utøves i de respektive lagene. Dette skal selvfølgelig Stavanger Skytterlag være med på. Vi skal ha en egen stand i Forum Expo hallen denne dagen, her skal vi skal presentere Stavanger Skytterlag som lag og skytesporten ved hjelp av laserskyting. Styret jobber nå med denne aktiviteten i samarbeid med Stavanger Idrettsråd på hvordan vi best mulig kan reklamere for skytterlaget samt skytesporten. Denne aktiviteten vil kreve at en del av medlemmene i skytterlaget har anledning til å stille på standen den 5 januar, vi vil komme tilbake til dere når vi har en mer detaljert plan for denne dagen.

Aktivitetsoversikt for 2019;

Dato

Stevne

Kommentar

31-mars

Stavangerfelten

Stavangerfelten arrangeres dagen etter samlagstevnet i felt. Vi skal benytte samme hold som ble benyttet under samlagsstevnet, men andre figurer.

7-april

SM-felt
(Sørlandsmesterskapet)

Samarbeidsstevne (Stavanger – Egersund – Gjesdal – Bjerkreim – Time)

8-11 mai

Hafrsfjordstevnet

 

23 -juni

Klubbmesterskap felt

Time Skytterlag setter opp LS hold. De arrangerer sitt klubbmesterskap og inviterer andre skytterlag til å delta.

3-7 desember

Juleskyting

 

Hold av disse datoene. 

Juleskytingen (15m) er i full gang med Stavanger Skytterlag som arrangør. I løpet av denne uken skal nærmere 170 skyttere i ilden. For at vi skal kunne gjennomføre skytestevne av denne størrelsesorden på en best mulig måte slik at det vil bli en positiv opplevelse for både skyttere og tilskuere, er vi avhengig at lagets medlemmer stiller opp på denne felles dugnaden.
Tusen takk til alle dere som er med å bidrar til dette arrangementet.

Styret ønsker lagets skyttere som skal i ilden i løpet av denne uken, lykke til med skytingen.

Hilsen
John Winterstø
Leder Stavanger Skytterlag