Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Stavanger skytterlag
i Rogaland skyttersamlag

Nyhetsbrev 1 - 2018

Informasjon til medlemmer av Stavanger skytterlag.

Godt nytt år alle skyttervenner.

Dette er mitt første nyhetsbrev som leder av Stavanger Skytterlag. Bruken av nyhetsbrev for å kommunisere ut informasjon til medlemmene vil bli videreført i tillegg til at informasjon blir lagt ut på skytterlagets Facebook og hjemmeside.   

Mange av skytterne i laget skal i 2018 over i ny klasse enten som ungdomsskytter eller som seniorskytter. Dette vil bli spennende, utfordrende og ikke minst frustrerende til tider spesielt for de av dere som skal fra i år av skyte et nytt skyteprogram med en ny skytestilling. En av utfordringene vi i styret har fått tilbakemelding på er at vi som skytterlag har et forbedringspotensial i forhold til å sikre at overgangen fra ungdomsskytter til seniorskytter blir best mulig. Vi i styret har da bestemt at det skal etableres en arbeidsgruppe som skal se nærmere hvordan vi som skytterlag sikrer overgangen fra ungdomsskytter til seniorskytter, slik at nye skyttere skal føle seg inkludert og ivaretatt av senior gruppen

I 2018 skal Stavanger Skytterlag i sammen med Bjerkreim Skytterlag arrangere Samlagstevnet i felt. Stevnedato er 7 april og finner sted ved og i området rundt Bjerkreim Skytterlags bane fasiliteter. I forbindelse med forberedelse til- og gjennomføring av selve Samlagstevnet er vi avhengig av en god dugnadsånd. Jeg ber dere om å holde av helgen med 7 april slik at vi kan gjennomføre Samlagstevnet i sammen med Bjerkreim Skytterlag på en tilfredsstillende måte. Steinar Skorpa koordinerer all dugnad i forbindelse Samlagstevnet.

Selv om Stavanger Skytterlag har en relativ god økonomi er vi fortsatt avhengig av en frivillighet/dugnadsånd fra skytterlagets medlemmer. Inntekter fra dugnader går tilbake til skytterne i form av ammunisjonssubsidier eller som støtte til deltagelse på skyte- stevner/turer.

I år skal vi prioritere utbedring av 100 meter skytevoll, vi har dag store utfordringer med tilbakeslag av jord/sand og fuktighet i skyttergrav. Kjetil Nordvik og Harald Kambo jobber med utbedringsprosjektet, målet er å få gjennomført de nødvendige oppgraderingene av voll/grav før utesesongen starter i april/mai. 

For de av dere som har vært ute på skytebanen i det siste, så har dere sett at sanering av området bak 200 meter vollen er i full gang, her er det sanering av masse i forbindelse med de gamle 300- og 600 meter voll og gravene. Entreprenøren forventer å være ferdig med dette arbeidet i løpet av april måned. 

Lyse er også godt i gang med å legge ny strøm- og fiberkabel til skytterhuset.

Til slutt vil jeg nevne at vi ønsker å bruke skytterlagets internett side bedre i forbindelse med markering av gode prestasjoner på skytebanen eller som informasjon om for eksempel felles turer som er blitt gjennomført i forbindelse med skytestevner. Her oppfordres det til å skrive noen linjer samt ta bilder og sende dette til skytterlagets presseansvarlig/web-redaktør Kirsti Bjerva (kirsti.bjerva@rogaland-teater.no)

Med skytterhilsen

John Winterstø