Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Stavanger skytterlag
i Rogaland skyttersamlag

32 skyttere fra Stavanger til Lesja

Hele 32 skyttere fra Stavanger skytterlag, 10 ungdommer, 2 veteraner og 20 seniorer tok turen til Lesja og Landsskytterstevnet 2015 for å konkurrere om medaljer, pokaler, heder og ære.

For mange var det nok like viktig å ha en fin ferie og treffe gamle og nye skyttervenner. De fleste bodde i telt og vogner på campen, mens noen hadde leid seg hus eller hytte i nærheten.

Ungdommen stod for mange sportslige høydepunkt. Trine Håheim (ER), Andreas Nordvik (J) og Espen Stenhaug (J) skjøt seg til feltfinale. Trine endte på imponerende 42/8 treff. Hun skjøt også 60 på minneskytingen. En annen ER som imponerte med fullt hus på minneskytingen var Martin Voss. Regine Nordvik (ER) skjøt fullt hus på Rogaland sitt lag under samlagsskytingen, hvor de endte på en flott 4. plass med 399 poeng. Det var mye god baneskyting av ungdommene vår selv om det ikke rakk helt til finale. Andreas og Jonas J. Bjerva (J) fikk beger på både stang og felthurtig, med 17 treff på stang og henholdsvis 11,93 og 13,79 på felthurtig. Espen fikk stangbeger med 16 treff.

Av seniorene var det Knut Jørgen Brodahl (5) som leverte best på banen med 243 på innledende skyting og 100 i finalen. Steinar Skorpa (4) og Helge Voss (2) skjøt seg også til banefinale, mens Jostein Lassen (5) og Espen Kambo (5) skjøt seg til feltfinale. Av seniorene var det Jostein som hadde flest treff på stang, hele 21, mens Bjørn Better Leite var den raskeste, med 10,90 på felthurtig.

Været under LS var skiftene med helt ned til -4 og frost om natten, regn og vind og 10-12 grader om dagen til sommersol under kongelag og finaleskytinger. Grillfesten om onsdagen ble en suksess, med veldig mye god mat og god stemning. Kjetil Nordvik, Steinar Skorpa og Jone Johannessen med mange gode hjelpere har gjort en formidabel jobb!

Takk for innsatsen til alle som deltok på og utenfor banen!