Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Stavanger skytterlag
i Rogaland skyttersamlag

LAPUA 15m Cup

Egersund skytterlag inviterer skytterlagene i Rogaland og Vest-Agder til LAPUA 15m Cup for 4-manns lag.

Helleland 02.10.16

Til
Skytterlagene i Rogaland og Vest-Agder 

LAPUA 15M CUP

Egersund skytterlag vil i samarbeid med LAPUA invitere skytterlagene i Rogaland og Vest-Agder til 15m Cup for 4-manns lag.

Bakgrunn for initiativet er et ønske om mere aktivitet i innendørssesongen samt en tro på at lagskyting er med på å styrke lagfølelse og lagsidentitet i en til vanlig svært individuell sport. Spesielt kan det være fint og lærerikt at ungdom og veteraner kan skyte på samme lag i CUP 1. Vi har også tro på at denne konkurranseformen er fin trening til tilsvarende utfordringer på 100m og 200m.

Det arrangeres 2 cuper. CUP 1 for lag med skyttere som ikke har stående skyting i sitt program. CUP 2 for skyttere i klasse 3-5. Se for øvrig vedlagte reglement.

Vi håper dette blir en aktivitet for de mange i skytterlagene. Hvert skytterlag kan melde på så mange lag de ønsker i hver cup. Lagene må være sammensatt i henhold til reglementet.

Påmeldingsfrist for skytterlagene er 16.oktober 2016.

Cup 1 (påmelding til Kjetil Nordvik, kjetil.nordvik@gmail.com): For alle som ikke skyter stående (ASP, R, ER, JR, V55, V65, V73, kl. 1 og 2).
Cup 2 (påmelding til Steinar Skorpa, steinar.skorpa@ikm.no): For alle som skyter stående (kl. 3-5).

Til dekning av kostnader ser vi oss nødt til å ta en deltakeravgift på kr.150 pr lag i cupen. Beløpet innbetales konto 3270 67 00624 ved påmelding.

Første runde skytes 26.oktober. Finalen vil bli avviklet lørdag 17.desember.

Med hilsen 

Dag Voigt
Leder