Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Stavanger skytterlag
i Rogaland skyttersamlag

Landsdelskretsstevnet bane

Viktig informasjon om LDKS fra Drangedal skytterlag.

Vi har i kveld hatt et møte angående LDKS neste helg. Vi har tett kontakt med brannsjefen i området og har levert en søknad om dispensasjon til å gjennomføre stevnet etter visse forutsetninger. Vi har god tro på at denne søknaden går igjennom. Vi oppdaterer informasjon fortløpende på vår hjemmeside www.dfs.no/drangedal.

Camping: 
På grunn av den økte skogbrannfaren i området er vi pålagt av brannvesenet å ha døgnvakt på campingplassen. Drangedal IL og Drangedal skytterlag har litt mannskapsproblemer som følge av diverse ekstratiltak og vi lurer derfor på om det er noen av campinggjestene som vil ta på seg å sitte vakt i en kortere periode. Gi beskjed på epost drangedal@skytterlag.no dersom du kan ta en time eller to som campingvakt i løpet av helga. Vi ønsker også tilbakemelding på hvor mange som kommer og ca. når dere eventuelt kommer. Send også dette på epost til drangedal@skytterlag.no.

Slik det ser ut nå går også Stang/FH som planlagt på banen i Holla.

Tørdal har avlyst sitt stevne. 

Sannidal har ikke tatt stilling til om det blir stevne ennå, men de kommer med tilbakemelding i løpet av helga.

For spørsmål angående stevnet kontakt Jan Kåre Moland, 404 62 739


Vegårshei skytterlag arrangerer stevne!

Vi på Vegårshei syntes det var trist at flere stevner blir avlyst denne helgen, så vi tok et «ladegrep» mot skogbrannfaren og satte ut vanningsanlegg.
I kveld klarte vi å få tromma sammen nok folk til å kunne arrangere et åpent stevne på lørdag på kort varsel.

Stevnet heter «Sommerstevne 2018» og er lagt ut på MittDFS nå med åpen påmelding med første lag kl 10. Stevnet er ikke del av sammenlagte resultater, men kun et åpent stevne satt opp på kort varsel.
Fullt mesterskapsprogram med fortløpende omgang.

For de som er på vei til Drangedal i morgen ettermiddag, eller bare vil trene,  så har vi også bemanning og åpent for trening på banen fra kl 17.
Da er det skyting på ledig plass om det blir mange.

Vi håper dette blir satt pris på.

Med skytterhilsen

Vegårshei skytterlag
Magne I Madsen
Leder