Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Stavanger skytterlag
i Rogaland skyttersamlag

LDKS bane 2019

Fyresdal Skytterlag arrangerte i helgen LDKS i baneskyting. Stavanger Skytterlag hadde i alt 17 skyttere som deltok; 9 ungdommer og 8 seniorer.

Det ble vist meget god skyting av flere Stavangerskyttere – best var Martin Voss som tok 2. plassen i klasse EJ med 347 poeng etter 247 poeng innledende og 100 poeng i finalen.

Stavanger hadde også skyttere med på Samlagsskyting for Rogaland Skyttersamlag. Blant ungdommene var det Emil K. Lilledal, Morten Nysted og Kristin Håheim som deltok. Tore Indreiten deltok som eneste senior fra Stavanger. Rogalands første-lag (med Emil) endte til slutt på en flott 2. plass etter feilfri skyting, kun slått på antall innertiere. Morten og Kristin skjøt også godt for Rogalands andre lag. Morten skjøt 97 poeng og Kristin 90 poeng, men Kristin var uheldig og skjøt ett skudd i feil skive.

Det var flere Stavanger-skyttere som tok seg til finale; Olina Birkeland fikk 337 poeng i klasse R, Emil Lilledal fikk 346 poeng i klasse ER og Tore Indreiten fikk 340 poeng. I klasse NV var det Ida Vetti som gikk skyteskolen i vår som gikk helt til topps med flotte 239 poeng. Tomas Langleite i klasse Jr satte ny personlig rekord på stevnet med 244 poeng.

Samtlige fra Stavanger var innlosjert på Fyresdal Kurs og Leirsted, sammen med andre lag fra Rogaland. Lørdagskvelden var det felles grilling og sosialt samvær for både skyttere, sponsorer og andre fra lag i Rogaland.

Komplett resultatliste finnes her.

Vi gratulerer alle med flott skyting!