Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Stavanger skytterlag
i Rogaland skyttersamlag

Idrettsdagen 2019

Stavanger Skytterlag deltok med stand under Idrettsdagen i forbindelse med Idrettsgallaen 2019.

For første gang var den årlige Idrettsgallaen lagt til Stavanger og DNB Arena. I den forbindelse, arrangerte Idrettsrådet i Stavanger Kommune en aktivitetsdag i Forum Expo hvor idrettslag og foreninger i Stavanger fikk mulighet til å stille med stand og la ungdom og voksne prøve seg på de ulike idrettene. Rundt 30 idrettslag og foreninger var representert, og det var stor variasjon blandt de ulike idrettene. Med andre ord, noe for alle og enhver.

Som Stavanger Kommunes eldste forening, var naturlig nok Stavanger Skytterlag til stede, hvor ungdom og voksne fikk mulighet til å prøve laserskyting. Vi stillte mannsterke med både instruktører og skyttere for å vise vår idrett til de fremmøtte.

Alle som møtte, fikk utlevert et kort med alle idrettene som var representert, slik at de kunne krysse av de som de hadde prøvd. Det var premie til de med mest besøkte aktiviteter. Hos Stavanger Skytterlag var det fullt kjør hele dagen! Vi var en av de aller mest ettertraktede stand i hele hallen, virket det som hvertfall.

Det var veldig kjekt at vi fikk sjangsen til å delta og vise oss frem. Takk til alle som bidro både i forkant og under Idrettsdagen!