Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Stavanger skytterlag
i Rogaland skyttersamlag

Espen Stenhaug er Norges beste juniorskytter!

Dette var et stort øyeblikk på årets landsskytterstevne som ble arrangert i Målselv!
Stavanger skytterlag sin egen Espen Stenhaug vant bane 100m for klasse junior. Han hadde fullt hus etter innledende skyting, og fortsatte med 100 poeng og 9 innertiere i finalen. To skyttere endte på denne summen og det måtte to omskytinger til før en rørt og glad vinner kunne kåres. Espen skjøt også fullt på felten, og endte på en flott 7. plass etter finalen med 42/7.  Espen var også med og tok 2. plass for Rogaland i samlagsskytingen. Vi gratulerer med et strålende LS!

Stavanger ungdomslag sin egen Lucky Luke var Andreas R. Nordvik. Han imponerte stort på stang og felthurtig. Han vant stangskyting kl J med 24 treff, og var en hårsbredd fra å komme i finalen sammen med alle seniorene. Dette var ikke helt uventet da han hadde skutt 28 treff på samtlige tre norgescupstevner i forkant av LS. Det er rått! På felthurtig fikk han en flott 2. plass i kl J. Vi gratulerer med mange imponerende resultater! 

Det var seks ungdomsskyttere fra Stavanger som hadde tatt turen til Målselv, og de stod for mye god skyting, og kunne reise hjem med en eller flere pokaler, beger, medaljer og premier.  På et landsskytterstevne er skytingen viktig, men vel så viktig er det sosiale og der skårer ungdommene våre høyt.