Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Stavanger skytterlag
i Rogaland skyttersamlag

Emil Samlagsmester!

Emil K. Lilledal fortsetter å imponere på skytebanen og ble i helgen Samlagsmester i klasse ER med 350 poeng etter 250 poeng (21*) innledende og 100 (7*) i finalen!

Emil K. Lilledal var ikke den eneste som imponerte i klasse ER, Kristin Håheim slo også til med 250 poeng innledende. Sammen med Klepps Ole Morten Lunde skulle de gjøre opp om hvem som ble Samlagsmester i finalen. Her var Emil eneste som fikk 100 poeng, og ble dermed Samlagsmester! Kristin Håheim fikk en flott 5. plass.

Emil og Kristin skjøt også lagskyting sammen med Morten Nysted (Jr), hvor Stavanger ble nr. 2 med totalt 292 poeng.

På regimentskytingen var det Henrik Jansen (ER) som var best, og vant i klasse ER med fantastiske 100 poeng med 10 innertiere! Mathias Larsen (ER) var hakk i hæl med 100 poeng og 6 innertiere og fikk en flott 3. plass. Emil Lilledal måtte her nøye seg med en 5. plass etter «bare» 100 poeng med 4 innertiere. I klasse NV var Ida Vetti best med 97 poeng. Flott skyting av samtlige!

I klasse 2 ble Helge Voss nr. 3 med 332 poeng. Håvard Voss ble nr. 3 i klasse 1 med 232 poeng.

Av seniorene i klasse 3-5 var Tore Indreiten (5) best med 241 poeng innledende og endte på en 8. plass med 337 poeng og fikke sølv stjerne. Steinar Skorpa fikk sølv mesterskapsmedalje.

Stavanger sitt senior-lag i lagskytingen ble nr. 2 med totalt 376 poeng. For Stavanger skjøt Marie Asbjørnsen, Steinar Skorpa, John Winterstø og Tore Indreiten.

I hurtigskytingen var Andreas Nordvik den mest treffsikre fra Stavanger og fikk en flott 2. plass på stangskytingen med 28 treff totalt.

Gratulerer til alle med flott skyting!

Se resultater her!